Maak kennis met de Polestar 2 in Nederland

De Polestar 2 komt naar Amsterdam. In juni was de Polestar 2 al in Utrecht te bewonderen. Voor geïnteresseerden die de elektrische auto toen gemist hebben, de Polestar 2 komt van 14 tot 16 augustus nog een keer naar Nederland. Bij de Hallen Studio’s, in studio 2 in Amsterdam is de Polestar 2 te bezichtigen.

Polestar 2 in Amsterdam

Polestar is onlangs gestart met een wereldtour om het publiek officieel kennis te laten maken met de Polestar 2. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de Polestar 2 in het echt te bewonderen, heeft Polestar besloten om nog een keer naar Nederland te komen met de elektrische auto. Heb je interesse in de Polestar 2? Er zijn tevens experts aanwezig om al jouw vragen over de Polestar 2 te beantwoorden. De Polestar 2 staat vanaf 14 augustus bij De Hallen Studio’s, Studio 2 in Amsterdam. De openingstijden zijn als volgt:

  • 14 augustus & 15 augustus: 12.00 uur tot 22.00 uur
  • 16 augustus: 12.00 uur tot 16.00 uur

Polestar 2 populaire elektrische auto

De Polestar 2 is nu al populair onder de zakelijke rijder, er zijn inmiddels al behoorlijk wat reserveringen geplaatst. Niet zo heel gek, aangezien de Polestar 2 vergelijkbaar moet zijn met de meest populaire elektrische auto van 2019: De Tesla Model 3. De Polestar 2 krijgt een 78 kWh accupakket en heeft een actieradius van ruim 500 kilometer (WLTP). Bovendien heeft de Polestar 2 een stoer en luxe design en is de elektrische auto standaard al zeer rijk uitgerust.

Polestar 2 leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Polestar 2 en ben je benieuwd naar de auto? Dan is het zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen in Amsterdam. De Polestar 2 is te leasen vanaf 749 euro per maand en kun je nu alvast samenstellen en bestellen. De eerste modellen (First Edition) van de Polestar 2 worden naar verwachting begin mei 2020 uitgeleverd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.