Leasebudget tot 800 euro: welke shortlease auto kan ik kiezen?

Een voordeel van een shortlease auto is dat je vrijwel meteen kunt rijden en zeer flexibel bent. Afhankelijk van de leasemaatschappij is het mogelijk om het shortlease contract wekelijks of maandelijks op te zeggen. Als je op zoek bent naar een shortlease auto dan zijn de tarieven en het daarbijbehorende aanbod leidend. In dit artikel geven wij jou graag een aantal opties van shortlease auto’s waar je met een leasebudget tot 800 euro aan kunt denken.

Shortlease auto’s (klasse C) vanaf 630 euro per maand

Ford Focus shortleasen

Een fijne en betrouwbare shortlease auto is de Ford Focus. Met een Ford Focus krijg je als zakelijke rijder waar voor je geld. De Ford Focus heeft uitstekende rijeigenschappen, een goede wegligging en is standaard rijk uitgerust. De nieuwste Ford Focus is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is te shortleasen vanaf 630 euro per maand.

Volkswagen Golf shortleasen

Naast de Ford Focus is de Volkswagen Golf ook een uitstekende optie als shortlease auto. De Volkswagen Golf is niet voor niets uitgeroepen tot een van de meest populaire leaseauto’s. De Volkswagen Golf staat bekend om zijn ruime interieur, rijke uitrusting en uitstekende wegligging. De Volkswagen Golf is te shortleasen vanaf 630 euro per maand.

Renault Mégane shortleasen

In deze klasse behoort de Renault Mégane ook tot de mogelijkheden. De Renault Mégane is voorzien van de nieuwste technologie en allerlei veiligheidsvoorzieningen. De auto heeft een sportief design en biedt tevens voldoende ruimte voor het hele gezin. De Renault Mégane is daarom in dit segment een fijne auto om te shortleasen.

Opel Astra shortleasen

Naast bovengenoemde shortlease auto’s is een Opel Astra vanaf 630 euro ook te shortleasen. De Opel Astra is een ruime, comfortabele auto met een krachtige motor. De Opel Astra heeft sportieve eigenschappen en is voorzien van de nieuwste moderne technologie en het interieur heeft een luxe uitstraling. De Opel Astra mag daarom zeker niet in dit rijtje ontbreken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *