Gespot! De nieuwe Volkswagen Golf 8 komt nog in 2019

De nieuwe Volkswagen Golf 8 is gespot. Er zijn spyshots opgedoken van een van de meest populaire leaseauto’s van dit moment. Volkswagen heeft laten weten dat de auto in oktober 2019 zijn wereld première maakt. Wat kunnen we verwachten van de achtste generatie Volkswagen Golf? Een digitaal en connected interieur en autonome rijfuncties. Het automerk slaat met de nieuwe Volkswagen Golf 8 een nieuw tijdperk in.

Helaas heeft het automerk vrij weinig bekendgemaakt over de nieuwe Volkswagen Golf 8.

Meest populaire leaseauto: de Volkswagen Golf

De nieuwe Volkswagen Golf 8 is onmiskenbaar een Golf. Mocht je een van de meest populaire leaseauto’s alsnog niet herkennen, Volkswagen heeft het ‘Golf’ prominent op de camouflage gezet. De details blijven nog even onzichtbaar tot de onthulling, maar het design spreekt voor zich. Zoals je kunt zien op de foto, is er qua design niet veel veranderd.

Volkswagen laat ons weten dat het interieur digitaal en connected is, voorzien is van de nieuwste online- en autonome functies en diensten.

Volkswagen Golf 8 ook volledig elektrisch?

‘’De nieuwe Golf wordt een echte eyecatcher. De elegante proporties mogen nu al gezien worden, maar we geven nog niet alle geheimen prijs.’’ Aldus Klaus Bischoff, hoofd van Volkswagen Design.

Op dit moment is de ontwikkeling vrijwel afgerond en worden er uitvoerige tests gedaan met gecamoufleerde modellen van de nieuwe Volkswagen Golf 8. De nieuwe Volkswagen Golf 8 zal leverbaar zijn met een diesel- en benzine motor en waarschijnlijk ook verkrijgbaar als plug-in hybride versie. Of er ook een volledig elektrische Volkswagen Golf 8 komt, is nog even de vraag.

De Volkswagen Golf 8 leasen

Helaas heeft Volkswagen verder vrij weinig bekendgemaakt over overige specificaties, prijzen en exacte levertijden. Dit bewaren zij voor het werelddebuut in oktober 2019, helaas zal Volkswagen geen onthulling geven op de IAA in Frankfurt.

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen Golf 8? De Volkswagen Golf 8 wordt eind oktober 2019 al verwacht. Houd onze website dus goed in de gaten. Wij houden je uiteraard op de hoogte!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *