Kia e-Niro: reserveren is nu mogelijk!

We moeten nog even geduld hebben, maar eind 2018 kunnen wij de Kia e-Niro in Nederland verwachten. Afgelopen dinsdag maakte Kia bekend dat deze volledig elektrische auto vanaf nu alvast te reserveren is. Het automerk geeft je de mogelijkheid om als een van de eersten de Kia e-Niro te bemachtigen. Helaas heeft het automerk nog niets over de prijzen bekendgemaakt, deze zullen in november 2018 volgen. We gaan er vooralsnog vanuit dat de prijzen onder de 50.000 euro zullen komen te liggen.

Kia e-Niro reserveren

Op de website van Kia kun je de Kia e-Niro reserveren door het online formulier in te vullen. Je vult je persoonsgegevens in en geeft aan of je voorkeur uitgaat naar de Kia e-Niro met een accupakket van 39,2 kWh of 64 kWh. Je hebt de keuze uit de metallic kleuren zwart, donkergrijs, zilvergrijs en wit. De Kia e-Niro heeft zijn grote debuut in Nederland nog niet eens gemaakt, maar de Kia e-Niro is, net zoals de vergelijkbare Hyundai Kona Electric, nu al erg populair onder de zakelijke rijder.

Kia e-Niro: actieradius + 4% bijtelling

De Kia e-Niro wordt leverbaar met twee verschillende accupakketten. De Kia e-Niro met een 39,2 kWh batterij heeft een actieradius van 300 kilometer (WLTP). De volledig elektrische Kia e-Niro met een accupakket van 64 kWh heeft een indrukwekkende actieradius van maar liefst 470 kilometer volgens de WLTP-testnorm. We verwachten met name voor de Kia e-Niro met een accupakket van 64 kWh veel belangstelling vanuit de zakelijke markt. Dit wordt natuurlijk ook veroorzaakt door de lage bijtelling van slechts 4%. 

Kia e-Niro leasen

Wil je graag als een van de Kia e-Niro leasen? Op de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je meteen jouw Kia e-Niro reserveren. Zodra de vanafprijzen bekend zijn, is het mogelijk om de bijbehorende leasetarieven te berekenen en jouw reservering om te zetten in een bestelling.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *