Kia e-Niro leasen

In het artikel van afgelopen vrijdag deelden wij een aantal populaire elektrische auto’s met een lage bijtelling. Uiteraard mag aan dit rijtje de volledig elektrische Kia e-Niro ook zeker niet ontbreken. Kia heeft de prijzen nog niet onthuld, maar het automerk heeft aangekondigd in het vierde kwartaal van dit jaar de prijzen bekend te maken. Aansluitend kun je de Kia e-Niro bestellen. Nog aan het einde van 2018 kunnen wij de Kia e-Niro in de showrooms verwachten.

Kia e-Niro: vanafprijs en bestellen

Begin mei onthulde Kia de eerste foto’s van de volledig elektrische Kia e-Niro. Op dat moment had het automerk nog niets bekendgemaakt over de vanafprijs of wanneer wij deze kunnen verwachten. Kia heeft onlangs aangegeven dat de vanafprijs aan het einde van het vierde kwartaal bekend worden. Zodra deze bekend zijn, kan aansluitend de Kia e-Niro besteld worden. Via de website van het automerk word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom de Kia e-Niro. Aan het einde van dit jaar kunnen wij de volledig elektrische Kia e-Niro in de showrooms bewonderen.

Actieradius Kia e-Niro

De Kia e-Niro is verkrijgbaar in twee verschillende accupakketten. De Kia e-Niro met een 39,2 kWh batterij (Mid Range) en een 64 kWh batterij (Long Range). De Long Range uitvoering heeft een actieradius van 470 kilometer (WLTP) en de Mid Range een actieradius van ongeveer 300 kilometer (WLTP).

Kia e-Niro opladen

De Kia e-Niro kun je thuis, via een openbaar oplaadpunt of via een snellaadstation opladen. Via een snellaadstation is Kia e-Niro met een accupakket van 64 kWh binnen 23 minuten weer tot 60 procent opgeladen.

Lage 4% bijtelling Kia e-Niro

Wil je graag een Kia e-Niro leasen? Over de vanafprijs is helaas nog niets bekend, maar in 2018 geldt een lage 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde. In 2019 verandert het bijtellingspercentage voor elektrische auto’s. Vanaf 1 januari 2019 geldt 4% bijtelling over de eerste 50.000 euro en 22% over het resterende bedrag.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *