Kia e-Niro leasen in 2018 of 2019

Kia kondigde gisteren aan dat wij de Kia e-Niro al aan het einde van het jaar in de showrooms in Nederland kunnen verwachten. Tijdens de Autosalon van Parijs (4 tot 14 oktober) maakt het publiek officieel kennis met de volledig elektrische Kia, die de naam e-Niro heeft gekregen (in tegenstelling tot het eerder gecommuniceerde Niro EV). De Kia e-Niro heeft een actieradius van 485 kilometer (WLTP) als je kiest voor de 64 kWh batterij. Er komt ook een versie met een 39,2 kWh batterij. De prijzen volgen op zeer korte termijn, maar wij verwachten dat de vanafprijs onder de 50.000 euro blijft, waardoor zakelijke rijders van slechts 4% bijtelling over de gehele fiscale waarde profiteren.

Actieradius Kia e-Niro

De eerste volledig elektrische crossover met een 64 kWh batterij heeft een actieradius van 485 kilometer volgens de nieuwe WLTP meetmethode. De Kia e-Niro heeft een vermogen van 204 pk en gaat van 0 naar 100 in 7,8 seconden. De Kia e-Niro is tevens verkrijgbaar met een 39,2 kWh batterij. Deze uitvoering zal naar verwachting een actieradius van 312 kilometer hebben (WLTP). De volledige elektrische Kia e-Niro met 39,2 kWh batterij heeft een vermogen van 136 pk. De Kia e-Niro heeft, zoals we van Kia gewend zijn, een garantie van 7 jaar of tot 150.000 kilometer. Dit geldt ook voor de elektromotor en voor de batterij van de elektrische auto.

Kia e-Niro opladen

De Kia e-Niro kun je thuis opladen, via openbare laadpunten en via snelladers langs de snelweg. Bij een 100 kW snellader is de Kia e-Niro met een 64 kWh batterij in slechts 23 minuten weer voor 60% opgeladen.

Design en moderen technologie Kia e-Niro

Kia e-Niro

De Kia e-Niro is een volledig elektrische crossover die ruim is, een prachtig design heeft en van alle gemakken voorzien is. De Kia e-Niro beschikt over moderne technologie die onder andere het uiterste uit het accupakket haalt. Dat wil zeggen: de elektrische crossover kan regeneratief remmen, is voorzien van Coasting Guide Control (CGC) en Predictive Energy Control (PEC). Deze technologieën spelen in op bochten en andere verkeerssituaties, dit wordt gecommuniceerd naar de berijder, zodat de berijder het gaspedaal kan loslaten. Tijdens het rijden kun je energie terugwinnen, waardoor de range wordt vergroot.

Bijtelling + leasen Kia e-Niro in 2018 of 2019

Wil je de Kia e-Niro graag leasen in 2018 of 2019? Met de Kia e-Niro profiteer je in 2018 en 2019 van slechts 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde. Wij hebben hoge verwachtingen van deze volledig elektrische crossover en verwachten dat de Kia e-Niro een populaire elektrische auto wordt. Kia maakt binnenkort de prijzen bekend. Daarna zullen ook de leaseprijzen volgen. De Kia e-Niro is alvast te reserveren. Laat je gegevens achter via zakelijkelektrischleasen.nl, dan houden wij jou op de hoogte!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *