Hyundai IONIQ als voorloopauto voor Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona Electric is nu al de meest populaire elektrische auto in haar segment onder de zakelijke rijders. De 100% elektrische auto van Hyundai is niet aan te slepen. De reden? De populaire elektrische auto heeft een gunstige vanafprijs (vanaf 39.195 euro), een sterke actieradius van 482 kilometer (WLTP), er is sprake van slechts 4% bijtelling, en de auto is bovendien rijk uitgerust. Vanwege de populariteit is de Hyundai Kona Electric nu al voor heel 2018 én vrijwel heel 2019 volledig uitverkocht.

Hyundai geeft aan dat de levertijd minimaal 10 tot 12 maanden bedraagt. Daarom heeft het automerk besloten om als voorloopauto de Hyundai IONIQ Electric met een accupakket van 28 kWh in te zetten. Een groot nadeel: in de tussentijd moet je qua range flink inleveren.

Hyundai IONIQ als voorloopauto

Hyundai heeft aangegeven de Hyundai Kona Electric’s zo snel mogelijk uit te willen leveren aan de klanten die reeds de auto besteld hebben. Het automerk geeft aan dat zij er momenteel alles aan doen om de levertijd van de populaire leaseauto te versnellen om alsnog te kunnen voldoen aan de levertijden die zijn afgegeven bij de Hyundai dealers.

In de tussentijd wil het automerk een alternatief aanbieden. Een Hyundai IONIQ als voorloopauto leasen voor de Hyundai Kona Electric. Je profiteert alsnog van de gunstige 4% bijtelling, maar hier zit wel een groot nadeel aan. Je moet qua range flink inleveren. Het accupakket van de Hyundai IONIQ is aanzienlijk minder dan die van de Hyundai Kona Electric. Ter vergelijking: de Hyundai IONIQ heeft een actieradius van 280 kilometer (NEDC). Terwijl de Hyundai Kona Electric heeft een actieradius heeft van maar liefst 482 kilometer (WLTP).

Hyundai Kona Electric leasen in 2019

Niet voor niets is de Hyundai Kona Electric nu al uitgeroepen tot de meest populaire elektrische auto van 2018. Er is een ware run op de volledig elektrische auto ontstaan. Wil je graag zo snel mogelijk een Hyundai Kona Electric leasen? Bekijk meteen de actuele voorraad via de website zakelijkelektrischleasen.nl en bestel ‘m vandaag nog.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *