Fastned opent snellaadstation in Duitsland

Afgelopen week opende Fastned het eerste snellaadstation in Duitsland. De missie van Fastned is om een Europees netwerk van snellaadstations te bouwen. In een eerder artikel hebben wij al eens gesproken met Michiel Langezaal (CEO) over Fastned, het elektrisch rijden en de laadinfrastructuur.

Fastned onthult eerste snellaadstation in Duitsland

Op dinsdag 12 juni maakte Fastned bekend het eerste snellaadstation in Duitsland te hebben geopend. Daarmee zijn zij weer een stap dichterbij hun missie: het bouwen van een Europees snellaadnetwerk. De officiële opening vindt plaats op 22 juni op het station ‘Limburg Süd’. Fastned heeft allerlei snellaadstations verspreid door heel Nederland.

Elektrische leaseauto snelladen

Via de snellaadstations van Fastned kun je gemakkelijk binnen 20 minuten je elektrische auto weer volledig opladen. Een laadsessie start je met je laadpas, de Fastned app of automatisch via Autocharge. Elektrische auto’s met een CCS stekker kunnen zonder een app of een laadpas een laadsessie starten. Het enige wat de elektrische rijder hoeft te doen is een Fastned account aanmaken en de CCS stekker in de auto te steken. Op de website van Fastned kun je direct zien welke elektrische auto’s in aanmerking komen voor het snelladen.

Vanwege het ruime aanbod in elektrische auto’s en vanwege de goede laadinfrastructuur wordt het steeds aantrekkelijker voor de zakelijke rijder om een elektrische auto te leasen. Naast het (snel)laden in Nederland zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om je elektrische auto weer volledig op te laden in het buitenland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.