Elektrische Honda e vanaf nu te reserveren

De 100% elektrische Honda e is vanaf dit moment al te reserveren in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Noorwegen. Het publiek kon voor het eerst kennismaken met de Honda e Prototype tijdens de Autosalon van Genève. De auto is nog niet eens officieel op de markt uitgebracht, maar is nu al populair. Er zijn al meer dan 25.000 mensen geïnteresseerd in de 100% elektrische Honda e.

De Honda e is tegen een aanbetaling van 800 euro te reserveren. Helaas is het in Nederland nog niet mogelijk om een reservering te plaatsen. Het is alleen mogelijk om je interesse kenbaar te maken via de website van Honda.

Honda e online bestellen

Begin mei maakte Honda bekend dat de Honda e-Protoype in het vervolg verder zal gaan onder de naam Honda e.

Voor geïnteresseerden heeft Honda een pagina aangemaakt om de elektrische auto alvast te reserveren. De volledig elektrische Honda e is tegen een aanbetaling van 800 pond in Engeland alvast te reserveren. In de andere landen betalen geïnteresseerden 800 euro voor een reservering. De Honda e is verkrijgbaar in vijf verschillende lakken: Modern Steel Metallic, Charge Yellow, Platinum White Metallic, Crystal Blue Metallic en tot slot Crystal Black Pearl. Voor degenen die een reservering plaatsen, de kleur van de Honda e kan eventueel in een later stadium nog worden gewijzigd. Helaas communiceert het automerk nog geen prijzen op deze pagina.

Prijs Honda e

Honda heeft in het algemeen vrij weinig bekendgemaakt over de opties van de elektrische auto. De prijs van de elektrische auto wordt geschat op zo’n 35.000 euro. Voor degenen die reeds een reservering hebben geplaatst, worden op een wachtlijst gezet om vervolgens als een van de eersten de Honda e te bestellen. Reserveringshouders worden eind 2019 persoonlijk uitgenodigd bij de dichtstbijzijnde dealer om de reservering om te zetten in een definitieve order.

Actieradius + opladen Honda e

Naar verwachting krijgt de Honda e een 30 kWh accupakket. Dit betekent dat de actieradius van de Honda e neerkomt op ruim 200 kilometer. De volledig elektrische Honda e is thuis op te laden, via openbare oplaadpunten en het snellaadnetwerk. Binnen 30 minuten is de elektrische auto weer voor 80% opgeladen.

Productie Honda e in 2019

Eind 2019 start Honda met de productie van de 100% elektrische Honda e. Het is nog even afwachten wanneer het mogelijk is om Nederland de elektrische auto te reserveren. Op de Nederlandse website van Honda geeft het automerk aan dat dit op korte termijn zal gebeuren. Naar verwachting begint Honda in 2020 met het uitleveren van de Honda e.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *