15.000 geïnteresseerden voor de elektrische Honda op Autosalon van Genève

Van alle wereldprimeurs tijdens de Autosalon van Genève waren wij vooral benieuwd naar de 100% elektrische Honda. Wij waren niet de enigen, wereldwijd zijn er maar liefst 15.000 geïnteresseerd in de Honda e-Prototype. De naam van de Honda e-Prototype zegt het al. Het gaat om een prototype, maar dat mag de pret niet drukken. Onze eerste indruk is positief! Voor het design heeft Honda zich laten inspireren door de Honda Civic.

De elektrische auto is nog niet te bestellen, maar geïnteresseerden kunnen zich al registreren via de website van Honda. In de zomer van 2019 is het mogelijk om de Honda e-Prototype de reserveren. In 2020 wordt de 100% elektrische auto op de markt uitgebracht.

Elektrische Honda e-Prototype

Met de Honda e-Prototype wil Honda laten zien dat zij bezig zijn met elektrische auto’s. De elektrische auto heeft een uniek, retro design en is gebaseerd op de Honda Civic. De elektrische auto heeft opvallende LED koplampen die een mooi effect geven. De ontwerper heeft er bewust voor gekozen om het design van de elektrische auto zo minimalistisch mogelijk te houden.

Voor het interieur van de elektrische auto heeft de ontwerper zich laten inspireren door de Japanse architectuur. Voor het interieur is er gebruik gemaakt van houtsoorten en wollen stoffen. Het infotainmentsysteem en het digitale dashboard lopen als het ware heel geleidelijk in elkaar over. Over het algemeen heeft Honda het interieur van de elektrische auto vrij basic gehouden.

De Honda e-Prototype is uitgerust met de nieuwste moderne technologie zoals een digitaal dashboard, allerlei rijhulpsystemen, digitale buitenspiegels zoals we die kennen van de Audi e-tron.

Actieradius + opladen Honda e-Prototype

De elektrische auto krijgt een actieradius van meer dan 200 kilometer. Of de actieradius gebaseerd is op de WLTP-testnorm is niet duidelijk. Honda heeft verder ook nog niets bekendgemaakt over het accupakket van de Honda e-Prototype. Wij verwachten dat de elektrische auto een accupakket zal krijgen van zo’n 30 kWh. Het wordt met deze elektrische auto ook mogelijk om te snelladen. Binnen 30 minuten zou de elektrische auto weer voor 80% zijn opgeladen.

Honda e-Prototype leasen

De belangstelling voor de Honda e-Prototype is enorm. Er zijn inmiddels 15.000 geïnteresseerden voor de elektrische auto. De belangstelling was ook duidelijk zichtbaar op de Autosalon van Genève. Als je graag een Honda e-Prototype wilt leasen, dan kun je alvast je interesse kenbaar maken op de website van Honda. In de zomer van 2019 is het mogelijk om de elektrische auto te reserveren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *