Dit is de prijs van de Tesla Model 3 (Standard Range Plus) in Nederland

Tesla heeft zojuist de prijzen van de goedkopere versie van de Tesla Model 3 (Standard Range Plus) bekendgemaakt. De prijs van de Tesla Model 3 Standard Range Plus was in de VS al bekend. De Tesla Model 3 heeft een vanafprijs van 47.800 euro in Nederland. Deze vanafprijs is met name interessant voor de zakelijke rijder vanwege de bijtelling. Tesla geeft aan de Tesla Model 3 Standard Range Plus vanaf oktober 2019 leverbaar is.

Prijs van Tesla Model 3 bekend

In een eerder stadium maakte Tesla de prijzen bekend van de Tesla Model 3 Performance en Long Range. De goedkopere versie van de Tesla Model 3 is al verkrijgbaar in de VS vanaf 36.670 euro. In Nederland heeft de Tesla Model 3 een prijskaartje van 47.800 euro. De Standard Range Plus is ongeveer 10.000 euro goedkoper dan de Long Range. Wij verwachten dat deze Tesla Model 3 het goed gaat doen onder de zakelijke rijder. De prijs van de Tesla Model 3 Standard Range Plus is met name interessant vanwege de bijtelling. In 2019 betaal je namelijk over de eerste 50.000 euro slechts 4% bijtelling en over het resterende bedrag 22% bijtelling.

Actieradius + opladen Tesla Model 3

De Tesla Model 3 (Standard Range Plus) heeft een actieradius van 415 kilometer (WLTP). In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 384 kilometer. Net zoals de andere modellen van Tesla, kun je de Tesla Model 3 opladen via de Tesla Superchargers, openbare oplaadpunten, thuis of via het snellaadnetwerk van bijvoorbeeld Fastned.

Tesla Model 3 populaire elektrische leaseauto

De prijzen van de Tesla Model 3 Performance en Long Range waren al bekend en ook al te bestellen in Nederland. Sterker nog, afgelopen maand was de Tesla Model 3 de meest populaire elektrische auto. In maart zijn er 2.190 Tesla Model 3’s in Nederland op kenteken gezet.

De Tesla Model 3 heeft een topsnelheid van 225 kilometer en gaat van 0 naar 100 in slechts 5.6 seconden. De Tesla Model 3 is voorzien van achterwielaandrijving en heeft gedeeltelijk premium interieur met onder andere 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen, premium audiosysteem, getint glazen dak en LED-mistlampen.

Tesla Model 3 leasen

Heb je interesse in het leasen van de Tesla Model 3? De Tesla Model 3 Standard Range Plus heeft een leasetarief van 568 euro per maand. Helaas heeft Tesla heeft nog niet een levertijd van de goedkopere van de Tesla Model 3 afgegeven. Vanaf dit moment is het echter wel mogelijk om de Tesla Model 3 (Standard Range Plus) online te reserveren. Je kunt ‘m geheel naar eigen wens samenstellen op zakelijkelektrischleasen.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *