Goedkopere Tesla Model 3 komt naar Nederland

De goedkopere Tesla Model 3 (Standard Range) met een vanafprijs van 35.000 dollar is nu al in de Verenigde Staten online te bestellen. Als je graag de goedkopere Tesla Model 3 wilt leasen in Nederland is het nog even wachten. Als we Elon Musk moeten geloven, kunnen wij de Tesla Model 3 over zes maanden ook in Nederland verwachten.

Tesla Model 3 prijs vanaf 35.000 dollar

De goedkopere Tesla Model 3 met een vanafprijs van 35.000 dollar is voor mensen in de VS al beschikbaar. Als je graag een Tesla Model 3 wilt leasen is de levertijd binnen 2 tot weken mogelijk. Tenminste, dit is de indicatie die Tesla afgeeft op de website van de VS. Het gaat om de Tesla Model 3 Standard Range en Standard Range Plus. De Tesla Model 3 Standard Range heeft een vanafprijs van 35.000 dollar, een actieradius van 354 kilometer en gaat van 0 naar 100 in 5.6 seconden.

De Standard Range Plus heeft een vanafprijs van 37.000 dollar, een actieradius van 386 kilometer en binnen 5.3 seconden zit je op een snelheid van 100 kilometer. Als je graag de goedkopere Tesla Model 3 wilt leasen, deze auto levert weliswaar in qua range vergeleken met de Tesla Model 3 Long Range, maar daar staat een goedkopere vanafprijs tegenover.

De Tesla Model 3 die momenteel in Nederland beschikbaar is, is de Performance en Long Range uitvoering. De vanafprijs van de Tesla Model 3 is niet onder de 50.000 euro gebleven. De prijs van de Tesla Model 3 begint bij 58.800 euro.

Tesla Model 3 online bestellen

Om de Tesla Model 3 Standard Range zo goedkoop aan te kunnen bieden heeft Tesla ervoor gekozen om de Tesla Model 3 alleen online aan te bieden. Als geïnteresseerden in de VS een Tesla Model 3 willen leasen, dan kunnen zij de Tesla Model 3 Standard Range online configureren en bestellen.

Tesla Model 3 leasen

Mocht je graag een Tesla Model 3 in Nederland willen leasen en je wilt niet minimaal een halfjaar wachten op de goedkopere versie, de Tesla Model 3 Long Range/Performance heeft een levertijd van circa 1 tot maanden. De Tesla Model 3 is al te leasen vanaf 685 euro per maand.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.