Audi e-tron in de showrooms in Nederland

Gisteren was de officiële onthulling van de eerste volledig elektrische Audi in Nederland: de Audi e-tron. Wij als fan van elektrisch rijden, wilden natuurlijk graag een eerste glimp van de Audi e-tron opvangen. ‘Electric has gone Audi’ en dat maakt het automerk met deze sportieve 100% elektrische SUV zeker waar. Audi heeft aan ieder detail gedacht, het design, het interieur en de actieradius. Kortom het hele totaalplaatje klopt. Met plusminus meer dan 400 kilometer is de actieradius van de Audi e-tron veelbelovend. Audi geeft aan de eerste elektrische Audi begin 2019 (helaas gaat 2018 niet meer lukken) uit te leveren in Nederland. De vanafprijs van de 100% elektrische Audi bedraagt 84.100 euro.

Audi e-tron: interieur + exterieur

Audi e-tron in Nederland

De Audi e-tron was gisteren in de eerste showrooms in Nederland te bewonderen. Het design oogt sportief en tegelijkertijd heeft de elektrische auto een luxe uitstraling. Als berijder of als passagier heb je zowel voor- als achterin voldoende (been)ruimte. Je kunt kiezen uit twaalf verschillende lakken waaronder Antiguablauw, Galaxyblauw en Siambeige zoals op de foto is te zien.

De Audi e-tron 55 quattro die in de showrooms staat, is onder andere voorzien van een panoramisch dak, een virtuele cockpit, lederen bekleding, bekledingstiksels en een elektrische laadklep. Audi brengt de technologie en het design op een prachtige manier samen.

Een erg gaaf detail aan de Audi e-tron zijn de optionele cameraspiegels. De digitale buitenspiegels zijn voorzien van een camera met aan de binnenkant een 7-inch scherm. Deze stelt automatisch de helderheid in. Bovendien zitten er bewegingssensoren in, waardoor je de uitsnede kunt aanpassen. De cameraspiegels zullen in het begin even wennen zijn, maar het maakt het plaatje zeker compleet. Het automerk laat met de Audi e-tron zien dat zij klaar zijn voor de elektrische toekomst.

Audi e-tron opladen

De Audi e-tron beschikt over twee elektromotoren en heeft een actieradius van meer dan 400 kilometer. De volledig elektrische SUV kun je makkelijk thuis opladen, via openbare laadpunten en via snellaadstations. Als extra service gaat Audi de Audi e-tron Charging Service aanbieden, waardoor je bij ruim 72.000 laadpunten van 220 providers door heel Europa kunt opladen.

Audi e-tron leasen

Wil je graag een Audi e-tron leasen? Audi geeft aan dat wij de 100% elektrische Audi begin 2019 kunnen verwachten. De vanafprijs van de Audi e-tron is 84.100 euro. Zodra de volledige prijslijst en optielijst bekend is, zullen ook de definitieve leaseprijzen volgen.

Audi e-tron ook te bewonderen op de autosalon van Parijs

Heb je het flitsbezoekje van de Audi e-tron gemist in Nederland? De Audi e-tron 55 quattro is ook nog de gehele week te bekijken tijdens de autosalon in Parijs. Uiteraard waren wij hier ook aanwezig, en hier hebben wij de volgende foto’s gemaakt:

1 reactie

  1. Martijn op zegt:

    De etron komt nu medio mrt in de showroom. Is er een plek in Nederland waar we de etron nu al kunnen bewonderen? Ik wil graag zeker weten dat mijn twee tieners genoeg beenruimte hebben op de achterbank

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.