Alles wat moet je weten over de SEAT Mii Electric

De 100% elektrische SEAT Mii Electric was in een eerder stadium al onthuld, het is vanaf dit moment ook mogelijk om alvast een exemplaar te reserveren. De SEAT Mii Electric komt begin 2020 uit op de markt. Voor de officiële marktintroductie worden de prijzen en specificaties van de elektrische auto bekendgemaakt.

SEAT Mii Electric reserveren

Wil je als een van de eersten rijden in de 100% elektrische auto van Seat? Een productieplek van de SEAT Mii Electric is (tegen een aanbetaling van 250 euro) is nu alvast online te reserveren. Als je eenmaal een reservering hebt geplaatst, is het alsnog mogelijk om de reservering kosteloos te annuleren. Je zit dus wat dat betreft nog nergens aan vast.

Uitvoeringen SEAT Mii Electric

De SEAT Mii Electric wordt leverbaar in twee uitvoeringen, je kunt kiezen uit vier optionele pakketten en 5 lakken. De SEAT Mii Electric is verkrijgbaar met pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Je kunt kiezen uit onder andere opties zoals parkeersensoren achter, cruise control, verwarmbare voorstoelen en neerklapbare achterbank.

Prijs SEAT Mii Electric

Helaas heeft SEAT nog niets bekendgemaakt over de prijs van deze elektrische auto. De verwachting is dat de SEAT Mii Electric een vanafprijs krijgt van 22.000 euro. Het is nog even afwachten wanneer SEAT de prijzen van de SEAT Mii Electric bekendmaakt en wat de prijs precies wordt.

Actieradius + opladen SEAT Mii Electric

Seat Mii Electric krijgt een 36,8 kWh accupakket en een actieradius van 260 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal je ruim 200 kilometer ver kunnen rijden met de SEAT Mii Electric.

Het opladen van de SEAT Mii Electric heeft SEAT ook goed voor elkaar. Binnen 5 uur is de SEAT Mii Electric bij een openbaar oplaadpunt weer opgeladen. Ook snelladen is geen probleem voor deze elektrische auto. Binnen een uur is de elektrische auto bij een snellader (40 kW laadvermogen) weer voor 80 procent opgeladen.

8% bijtelling SEAT Mii Electric

De SEAT Mii Electric komt in 2020 uit op markt, wat betekent dat de SEAT Mii Electric een bijtelling heeft van 8 procent. Vanaf 1 januari 2020 betaal je namelijk geen 4% bijtelling meer voor een elektrische auto, maar 8% bijtelling over de eerste 45.000 euro.

Seat Mii Electric in 2020 uit op de markt

Heb je interesse in het leasen van de SEAT Mii Electric? De SEAT Mii Electric is alvast te reserveren. Begin 2020 wordt de elektrische auto officieel op de markt uitgebracht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *