Welke leaseauto in 2019

Als zakelijke rijder is het goed om te weten welke leaseauto’s je kunt kiezen binnen een bepaald leasebudget. Niet alleen het leasebudget speelt een rol, de keuze voor een leaseauto op basis van prijs/kwaliteitsverhouding is ook belangrijk. In dit artikel geven wij een overzicht van populaire leaseauto’s van 2019 binnen een bepaald leasebudget.

Welke leaseauto kan ik kiezen met een bepaald leasebudget?

Met een bepaald leasebudget zijn er voldoende keuzemogelijkheden in de A-, B-, en C-segmenten.

Leaseauto in A-segment met leasebudget vanaf 240 euro

Binnen het leasebudget vanaf 240 euro heb je de keuze uit bijvoorbeeld een Volkswagen Up!, Toyota Aygo, Peugeot 108 en Kia Picanto. Deze vier leaseauto’s uit 2019 zijn in deze prijscategorie zeer populair vanwege prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een schappelijk maandtarief heb je een nieuwe ‘kleine’ leaseauto uit 2019. Met name de Volkswagen Up!, Peugeot 108 en de Kia Picanto zijn zeer populair in dit segment.

Leaseauto in B-segment met leasebudget vanaf 290 euro

In dit segment auto’s kun je een Renault Clio of Volkswagen Polo in 2019 leasen. Met name met een Volkswagen krijg je waar voor je geld. Als je kijkt naar het B-segment, dan is de Volkswagen Polo een zeer populaire leaseauto in 2019. Niet alleen heeft de Volkswagen Polo een gunstig leasetarief, de Volkswagen Polo heeft een goede wegligging en is standaard rijk uitgerust. Naast de Volkswagen Polo is de Renault Clio ook zeer gewild als leaseauto in 2019. In dit segment is de gloednieuwe Opel Astra ook een populaire leaseauto. In januari 2019 zijn er 921 Opel Astra’s nieuw geregistreerd.

Leaseauto in C-segment met leasebudget vanaf 379 euro

Onder de zakelijke rijders is de Ford Focus in het C-segment een van de meest populaire leaseauto’s in 2019. Niet zo heel gek aangezien Ford bekend staat om zijn uitstekende rijeigenschappen. Bovendien heeft de nieuwste Ford Focus een sportief design. Als je een Ford Focus in 2019 gaat leasen, krijg je absoluut waar voor je geld. De Ford Focus is te leasen vanaf 379 euro per maand. Uiteraard is dit afhankelijk van de gekozen leasemaatschappij. Naast de Ford Focus is de Volkswagen Golf tevens een populaire leaseauto in dit segment. In januari 2019 zijn er maar liefst 2.230 Volkswagen Golf’s nieuw geregistreerd. Tot slot zijn de Renault Mégane en Mini Cooper ook twee auto’s die het goed doen onder de zakelijke rijder.

Auto leasen in 2019

Ga je een auto leasen in 2019? In ieder segment zijn er een aantal leaseauto’s populair vanwege de prijs, betrouwbaarheid en de rijeigenschappen. Naast een benzine- of dieselmotor is het tevens mogelijk om een EV te leasen in 2019.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *