Volkswagen ID. vanaf 8 mei te bestellen

Vanaf 8 mei is het mogelijk om alvast een exemplaar van de 100% elektrische Volkswagen ID. te reserveren. Eind 2019 gaat de Volkswagen ID. in productie en vanaf 2020 is de elektrische auto leverbaar. Volkswagen geeft aan dat reserveringshouders er zeker van kunnen zijn dat zij in 2020 in de elektrische auto kunnen stappen. Volkswagen communiceert echter niets op haar website over een eventuele aanbetaling.

Volkswagen ID. te reserveren vanaf 8 mei

Vanaf woensdag 8 mei is het mogelijk om de Volkswagen ID. te reserveren. Het is even afwachten of Volkswagen meerdere uitvoeringen uit gaat brengen. Verschillende bronnen geven aan dat er een aantal accupakketten, waaronder een mid-range en long-range, van de Volkswagen ID. op de markt komen. Waarschijnlijk is de mid-range vanaf 8 mei te reserveren.

Ben je benieuwd naar de definitieve productversie van de Volkswagen ID.? Volkswagen wacht bewust tot de IAA Frankfurt om de Volkswagen ID. in september officieel te onthullen.

Actieradius Volkswagen ID.

Volkswagen heeft tot dusver niets bekendgemaakt over de actieradius van de Volkswagen ID. De verwachting is dat de Volkswagen ID. een actieradius krijgt tussen de 300-400 kilometer (WLTP). De definitieve actieradius van de Volkswagen ID. maakt het automerk op 8 mei bekend.

Volkswagen ID. leasen

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID.? Volkswagen komt in 2020 met de 100% elektrische Volkswagen ID. Vanaf 8 mei is de elektrische auto te reserveren op de website van Volkswagen. Vanaf dat moment zal Volkswagen ook de prijzen, uitvoeringen en actieradius van de Volkswagen ID. communiceren.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *