Vanafprijzen van de nieuwe Ford Focus 2018 zijn bekend

In een eerder artikel deelden we alvast welke auto’s we in de zomer van 2018 op de Nederlandse markt kunnen verwachten. Een van deze auto’s is de vierde generatie Ford Focus. Het nieuwe model is uitermate geschikt als zakelijke auto, vanwege het comfort, de nieuwste technologieën en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Onlangs onthulde Ford dat we het nieuwe model in juli in de showrooms kunnen verwachten. Wij zaten met smart te wachten op de vanafprijzen van het nieuwe model. Vorige week heeft Ford de vanafprijzen bekendgemaakt. De nieuwe Ford Focus is beschikbaar vanaf 23.765 euro.

Vanafprijs Ford Focus 2018

De vanafprijs van de nieuwe Ford Focus begint bij 23.765 euro. Voor deze prijs heb je vijf-deurs Ford Focus Trend Edition met de 100pk 1.0 EcoBoost benzinemotor. Mocht je graag iets meer ruimte willen dan kun je kiezen voor de Ford Focus wagon. Voor deze uitvoering betaal je 1000 euro meer. De sportieve Focus ST Line Business is beschikbaar vanaf 27.565 euro. Wil je graag een diesel rijden? Dan begint de prijs voor de vijf-deurs Focus Trend Edition met 1.5 EcoBlue motor bij 26.565 euro.

Het nieuwe model is interessant voor de zakelijke rijder vanwege het comfort, de ruimte, de nieuwste technologie en de prijs-kwaliteitsverhouding. Als we kijken naar de vanafprijs van de nieuwe Ford Focus, dan betaal je een nettobijtelling (belastingschaal 40,8%) van ongeveer 177 euro per maand.

Ford Focus verkrijgbaar in juli 2018

De nieuwe Ford Focus is veelbelovend, vooral om de nieuwe technologieën die het nieuwe model bevat. Volgens Ford is het nieuwe model in veel opzichten verbeterd. Denk hierbij aan de prestaties, het design, de technologie en de goede wegligging van de auto. Het nieuwe model biedt comfort, ruimte, waardoor je zorgeloos met de nieuwe Ford Focus de weg opgaat. De Ford Focus is verkrijgbaar als vijf-deurs of wagon. Daarnaast is de auto zowel verkrijgbaar met een benzine- als een dieselmotor. Ford biedt het nieuwe model in vier verschillende uitvoeringen aan: Trend Edition, Trend Edition Business, ST Line Business en Titanium Business. Ford gaat hierin nog een stapje verder met de Luxueuze Vignale en Active uitvoeringen die wij na de zomer kunnen verwachten.

Nieuwste technologie Ford Focus 2018

Ford heeft met het nieuwe model vooral ingespeeld op de moderne technologie en dan met name op de veiligheidsvoorzieningen. De vierde generatie Ford Focus is rijk uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, CoPilot 360 en Adaptive Front Lighting System. Dit systeem stuurt door middel van een camera de koplampen aan om de verkeersborden en de bochten beter te signaleren. Daarnaast kan de auto volledig autonoom parkeren met de functie Active Park Assist 2.

Naast de moderne technologie zijn de motoren van het nieuwe model ook verbeterd. De vierde generatie Ford Focus is verkrijgbaar met een 1.0 EcoBoost (100 en 125 pk) en 1.5 EcoBoost driecilindermotor (150 of 175 pk). Bovendien is het model ook beschikbaar met een 1.5 en 2.0 EcoBlue-motor (95 en 120 pk).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *