Vanafprijzen Toyota RAV4 bekend

Vandaag heeft Toyota de prijzen bekendgemaakt van de gloednieuwe Toyota RAV4. De auto is verkrijgbaar vanaf 34.995 euro. De Toyota RAV4 is verkrijgbaar in de uitvoeringen: Comfort, Active, Style en Executive. De SUV is leverbaar met een benzinemotor of als hybride versie. De verwachting is dat de auto medio januari 2019 te bewonderen is in de showrooms in Nederland.

Vanafprijs Toyota RAV4

Toyota introduceert het nieuwe model in januari 2019. De nieuwe SUV heeft een sportief, stoer design, goede rijeigenschappen en biedt voldoende (been)ruimte.

De Comfort-uitvoering is verkrijgbaar vanaf 34.995 euro en is standaard al zeer rijk uitgerust. De Active-uitvoering heeft een vanafprijs van 36.995 euro, de Style is leverbaar vanaf 39.995 euro en tot slot heeft de Executive-uitvoering een vanafprijs van 47.295 euro. Tevens is er tijdens de introductie van de Toyota RAV4 een First Edition beschikbaar. Deze al standaard zeer rijk uitgeruste auto heeft een meerprijs van 3.000 euro.

Interieur + exterieur Toyota RAV4

Toyota RAV4

Toyota RAV4

Het design van de Toyota RAV4 oogt stoer en sportief. De langere wielbasis zorgt tevens voor meer ruimte binnenin de auto. De SUV biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Het nieuwe model is standaard al rijk uitgerust en is voorzien van de nieuwste moderne technologie en allerlei veiligheidsvoorzieningen waaronder Intelligent Adaptive Cruise control, Road Sign Assist, Lane Keep Assist en vermoeidheidsherkenning.

Het interieur van de auto is met hoogwaarde materialen afgewerkt en de auto is voorzien van een 7-inch TFT-scherm. De Toyota wordt op het zogeheten innovatieve TNGA/L-platform ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de gloednieuwe Toyota RAV4 beschikt over uitstekende rijeigenschappen.

Toyota RAV4 leverbaar in 2019

Heb je interesse in de Toyota RAV4? De vanafprijs begint bij 34.995 euro. De gloednieuwe auto zal 19 januari 2019 in de showrooms in Nederland staan. Vanaf dat moment kun je de Toyota RAV4 bewonderen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *