Vanafprijs nieuwe Renault Zoe 2018 bekend

In februari was de officiële onthulling van de Renault Zoe 2018. De Renault Zoe met R110-elektromotor (80 kW) is krachtiger en sneller. Het nieuwe model is leverbaar in verschillende kleuren en met nieuwe opties. Over de vanafprijzen was toen nog niets bekend. Zojuist heeft het automerk de prijzen van de nieuwe Renault Zoe R110 bekendgemaakt. Het nieuwe model is verkrijgbaar vanaf 35.090 euro (inclusief accu).

Vanafprijs Renault Zoe 2018

De nieuwe Renault Zoe R110 is verkrijgbaar in de uitvoeringen Limited en Bose. De vanafprijs van de Renault Zoe Limited is 35.090 euro. De Renault Zoe Bose is verkrijgbaar vanaf 37.890 euro. Beide prijzen zijn inclusief de accu. Je kunt er ook voor kiezen om de batterij per maand te huren. In dat geval betaal je 69 euro per maand. De vanafprijs van de Limited uitvoering met batterijverhuur is 27.190 euro en de Bose uitvoering heeft een vanafprijs van 29.990 euro.

Renault Zoe 2018 populaire leaseauto

Sinds de introductie van de Renault Zoe is de verkoop van deze elektrische auto ieder jaar enorm toegenomen. Ook onder de zakelijke rijder doet de Renault Zoe het goed. Afgelopen maand stond de Renault Zoe zelfs op nummer twee als meest populaire elektrische leaseauto. De Renault Zoe is een populaire leaseauto door de lage bijtelling vier procent en door de voordelige leaseprijs. Voor het nieuwe model betaal je ongeveer 50 euro netto bijtelling per maand (belastingschaal 40,8 procent).

Nieuwe Renault Zoe 2018

De nieuwe elektromotor van de Renault Zoe heeft een vermogen 80 kW (109 pk). De Renault Zoe R110 heeft meer vermogen (16 pk) dan zijn voorganger en behaalt een topsnelheid van 135 kilometer per uur. Er zijn een aantal veranderingen voor het modeljaar van 2018. De uitvoering Entry met 22-kWh batterij wordt niet meer uitgebracht en de Limited uitvoering komt in de plaats voor de Life uitvoering.

De standaarduitrusting is uitgebreid met 16-inch metalen wielen, instaplijsten en Limited-badges en met DAB+ digitale radio. De Limited en Bose uitvoeringen zijn beiden verkrijgbaar in de nieuwe exterieurkleur Bleu Violette en Renault heeft de optielijst verder uitgebreid met het ‘Color Pack Purple’ en het BOS® premium audiosysteem.

Renault Zoe 2018 leasen

Heb je interesse in het zakelijk elektrisch leasen van de Renault Zoe R110? De verwachting is dat je deze maand nog het nieuwe model kunt bestellen. Kun je niet zolang wachten? Via zakelijkelektrischleasen.nl kun je direct jouw Renault Zoe (R90) samenstellen en jouw leasetermijnen berekenen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *