Nieuwe elektromotor voor Renault ZOE in 2018

Deze week kondigde Renault Nederland de nieuwe Renault ZOE aan. Het model van 2018 heeft een compleet nieuwe elektromotor met een vermogen van 109 pk (80 kW). De R110-motor is krachtiger en sneller.

Renault ZOE leverbaar vanaf mei 2018

De Renault ZOE was in 2017 de bestverkochte elektrische auto in Europa en de verkoop stijgt ieder jaar weer. Niet heel gek dat de ZOE ook in Nederland nog altijd populair is bij de zakelijke rijder. De gloednieuwe ZOE is de afgelopen twee jaar op basis van de R90 in de fabriek van Cléon ontwikkeld. De R110 motor is te vergelijken met de huidige R90, maar dan met iets meer vermogen (16 pk). Dit betekent uiteraard ook een snellere acceleratie.

Android Auto TM

Naast de nieuwe elektromotor die meer vermogen met zich meebrengt, is het R-LINK systeem ook een transformatie ondergaan. Dit systeem is namelijk nu ook toegankelijk voor een Android smartphone met Android Auto TM. Zodra je Android is gekoppeld, kun je verschillende apps zoals Spotify, Skype en Messenger via het touchscreen gebruiken.

Nieuwe kleur: Bleu Violette

Een ander belangrijk detail is de nieuwe exterieurkleur Bleu Violette. Aansluitend kun je voor het interieur kiezen voor het ‘Color Pack Purple. De satijnglanzende paarse afwerking vind je terug in het dashboard, luidsprekers, versnellingspook, ventilatieopeningen, stikwerk en in de bekleding.

Bestellen en prijzen nieuwe Renault ZOE

De Renault ZOE met een gloednieuwe elektromotor is vanaf mei te bestellen. In een later stadium zal Renault de prijzen van deze nieuwe Renault ZOE bekendmaken.

Je kunt hier online de leasetarieven berekenen voor de Renault ZOE

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *