Tesla wijzigt prijzen voor de Tesla Model S en Tesla Model X

De wijzigingen van Tesla houdt de gemoederen flink bezig. Tesla heeft wederom een prijswijziging doorgevoerd voor de Tesla Model S en Tesla Model X. Bovendien heeft Tesla de ‘goedkoopste’ versie van de Tesla Model S en Tesla Model X, de Standard Range, uit hun vloot geschrapt.

Tesla wijzigt prijzen en Standard Range niet meer verkrijgbaar

Omdat wij ons heel goed kunnen voorstellen dat je door al die wijzigingen niet exact weet wat Tesla precies heeft aangepast. Hieronder daarom een overzicht met de belangrijkste wijzigingen die per direct door Tesla zijn doorgevoerd.

Het is enkel en alleen nog mogelijk om de Tesla Model S of Tesla Model X in twee uitvoeringen te bestellen. De Long Range en Performance. Alhoewel Tesla de Standard Range heeft geschrapt, komt de prijs van de Long Range aardig overeen met de prijs van de Standard Range uitvoering. De Performance uitvoering is duurder geworden vanwege de Ludicrous Mode. Deze was voorheen optioneel, nu zit deze optie er standaard op.

Prijzen voor de Tesla Model S

  • Tesla Model S Standard Range niet meer verkrijgbaar
  • Tesla Model S Long Range heeft een vanafprijs van 87.800 euro
  • Tesla Model S Performance duurder door de Ludicrous Mode (vanafprijs 104.700 euro)

Prijzen voor de Tesla Model X

  • Tesla Model X Standard Range niet meer verkrijgbaar
  • Tesla Model X Long Range vanafprijs van 93.600 euro
  • Tesla Model X Performance duurder door de Ludicrous Mode (voorheen was deze optioneel). De Performance heeft een vanafprijs van 109.800 euro.

Bijtelling Tesla Model S en Tesla Model X

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model S of Tesla Model X? Dan is het fiscaal voordeliger om in 2019 nog een Tesla Model S of Tesla Model X te gaan leasen. In 2020 veranderen de bijtellingsregels en betaal je voor een elektrische auto geen 4% bijtelling, maar 8% bijtelling over de eerste 45.000 euro.

Prijzen Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is overigens nog wel steeds verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Standard Range Plus, Long Range en Performance. De prijzen van de Tesla Model 3 zijn tot nu toe nog niet gewijzigd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *