Prijzen elektrische Honda e bekend

De prijzen van de elektrische Honda e zijn officieel bekendgemaakt. Eerder in Frankfurt tijdens de IAA is de productversie van de Honda e onthuld. De Honda e heeft een vanafprijs van 35.330 euro en is te leasen vanaf 495 euro per maand. Je kunt de Honda e vanaf dit moment online samenstellen en bestellen. De verwachte levertijd van de Honda e is in september 2020.

Prijs Honda e

De Honda e is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Honda e en Honda e Advance, waarbij de Advance uitvoering net iets rijker is uitgerust. De elektrische auto heeft een prijs vanaf 35.330 euro en is voorzien van onder andere een digitaal dashboard, stoelverwarming voor, LED-dagrijverlichting, Single Pedal Control en een lederen stuurwiel.

De Honda e Advance heeft een prijs vanaf 38.330 euro en heeft exact dezelfde uitrusting als de basisversie, maar is uitgebreid met een centraal cameraspiegelsysteem, verwarmd stuurwiel, Parking Pilot en 230 V-stopcontact.

Actieradius Honda e

In 2020 komen er behoorlijk wat elektrische auto’s uit op de markt. Als we kijken naar het aanbod en de elektrische auto’s vergelijken op basis van range, dan valt de Honda e toch iets tegen met een accupakket van 35,5 kWh. Met dit accupakket heeft de elektrische auto een actieradius van 220 kilometer. In de praktijk zal de Honda e een realistische actieradius krijgen van ruim 200 kilometer.

Desondanks de tegenvallende actieradius van de Honda e, verwachten wij dat deze auto het wel goed gaat doen. Het retro design van deze elektrische auto maakt namelijk veel goed. Daarnaast kan de elektrische auto ook nog eens in 30 minuten snelladen.

Honda e in 2020 leasen

Ben je fan van dit retro design en wil je graag een Honda e leasen? De Honda e is te leasen vanaf 495 euro per maand. In 2020 heb je te maken met 8% bijtelling, wat neerkomt op een nettobijtelling van ongeveer 89 euro.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *