Prijs van vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV 2019 bekend

In februari op de Autosalon van Genève was de grote onthulling van de vernieuwde Outlander PHEV. Bezoekers konden een glimp opvangen van deze populaire leaseauto. Tijdens de onthulling waren de prijzen van de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV 2019 nog niet bekend, maar inmiddels heeft het automerk de prijzen bekendgemaakt. De prijs blijft ten opzichte van zijn voorganger ongewijzigd. De leaseauto is verkrijgbaar vanaf 35.990 euro (Pure) en kunnen wij vanaf september in de showrooms verwachten.

Vanafprijs van Mitshubishi Outlander Phev 2019

De Outlander Phev is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Pure, Intense, Intense+, InStyle en de S-Edition. De Pure is verkrijgbaar vanaf 35.990 euro, de Intense voor 38.990 euro, de Intense+ heeft een vanafprijs van 42.490 euro. Voor de InStyle of de S-Edition moet je iets meer in de buidel tasten, deze prijzen beginnen bij 46.990 (Instyle) en 50.990 euro (S-Edition).

Mitshubishi Outlander Phev leasen

De Mitshubishi Outlander Phev blijft een interessante leaseauto voor de zakelijke rijder ondanks het feit dat de bijtelling door de jaren heen van 7% naar 22% is gegaan. Als we kijken naar de vanafprijs dan betaal je een nettobijtelling (belastingschaal 40,8%) van ongeveer 269 euro per maand.

Vernieuwde Mitshubishi Outlander Phev

De vernieuwde Outlander PHEV is in vele opzichten verbeterd ten opzichte van het oudere model. De Mitshubishi Outlander PHEV heeft een volledig herziene aandrijflijn en is bovendien stiller en soepeler dan zijn voorganger. De populaire leaseauto heeft een vermogen (240 pk) en beschikt over een grotere batterij.

Mitshubishi Outlander Phev: interieur en exterieur

Als we kijken naar het design van de vernieuwde Outlander PHEV dan zie je vooral verschil ten opzichte van het oude model door onder andere de nieuw ontworpen grille, LED koplampen en de 18-inch lichtmetalen velgen. Het interieur heeft gedeeltelijk een facelift gekregen met nieuwe voorstoelen, een vernieuwde middenconsole en een nieuw instrumentenpaneel. De luxere uitvoeringen (Instyle en S-Edition) zijn onder andere uitgerust met lederen bekleding en een elektrisch bedienbare achterklep.

Mitshubishi Outlander PHEV: elektromotor en actieradius

De zakelijke rijder kan zijn geluk niet op met deze leaseauto mede door 2.4 Atkinson litermotor en de verbeterde elektromotor die 15% sneller is dan zijn voorganger. Bovendien is het vermogen van de elektromotor met 10 kW toegenomen. Volgens de NEDC-test heeft de Outlander PHEV een grotere actieradius van 55 kilometer. Volgens de WLTP-test is dit 43,2 kilometer.

Mitshubishi Outlander PHEV populaire leaseauto

Ondanks het feit dat de Outlander PHEV niet in prijs is gewijzigd is het model toch in een aantal opzichten veranderd. Het blijft tevens een populaire leaseauto onder de zakelijke rijder  door de gedeeltelijk elektrische aandrijflijn. De vernieuwde Mitshubishi Outlander PHEV zal in september in de showrooms staan.

2 reacties

  1. Jack op zegt:

    Volgens mij is 7% bijtelling al even geleden, en hoort hier 22% te staan. De netto bijtelling van ongeveer 269 euro klopt dan weer wel!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *