Onthulling elektrische Volvo XC40 bijwonen?

Het officiële debuut van de volledig elektrische Volvo XC40 laat niet meer lang op zich wachten. Op 16 oktober wordt de Volvo XC40 officieel onthuld. Ben je benieuwd naar de elektrische Volvo? Volvo nodigt je van harte uit om het evenement bij te wonen. De onthulling van de 100% elektrische Volvo XC40 kun je vanaf 16 oktober om 18.30 uur via een livestream online volgen. Een voordeel; je hoeft er niet eens voor de deur uit.

Elektrische auto van Volvo

Op woensdag 16 oktober om 18.30 uur is het dan eindelijk zover. Het werelddebuut van de Volvo XC40. Hopelijk laat het automerk meer zien van de daadwerkelijke productieversie van de Volvo XC40. Naast een glimp opvangen van de Volvo XC40, deelt het automerk ook haar ambities en toekomstplannen op het gebied van elektrificatie.

Volvo heeft tot nu toe niet veel losgelaten over de elektrische auto. In een eerder artikel deelden we alle informatie over wat er nu toe bekend is over de Volvo XC40.

Levering Volvo XC40 start in 2020

Heb je interesse in de volledig elektrische Volvo XC40? Volvo start in de eerste helft van 2020 met de uitlevering van de Volvo XC40. Mocht je graag willen wachten op de Volvo XC40, maar wil je eigenlijk al eerder een elektrische auto leasen? Bij sommige leasemaatschappijen is het mogelijk om tijdelijk in een andere elektrische (voorloop)auto te rijden om de tussentijd te overbruggen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *