Nieuwe Skoda Octavia onthuld

De gloednieuwe Skoda Octavia is onthuld. De vernieuwde Skoda Octavia is nóg ruimer in zijn klasse. De vierde generatie Skoda Octavia komt in de zomer van 2020 naar Nederland. De prijzen en overige specificaties volgen in de aanloop naar de marktintroductie van de Skoda Octavia.

Design gloednieuwe Skoda Octavia

De gloednieuwe Skoda Octavia en Skoda Octavia Combi zijn in Praag onthuld. De Skoda Octavia is een van de belangrijkste modellen van Skoda. De Skoda Octavia Combi is de meestverkochte auto van het automerk. De vierde generatie van de Skoda Octavia is in een aantal opzichten vernieuwd. De Skoda Octavia heeft een sportieve uitstraling, een nieuw interieur en is voorzien van de nieuwste moderne technologie.

De Skoda Octavia was reeds de ruimste auto in zijn klasse als je kijkt naar de bagageruimte en ruimte op de achterbank. De gloednieuwe Skoda Octavia is nu nog ruimer! De auto is qua lengte en breedte iets langer dan zijn voorganger. De 19 inch lichtmetalen velgen en nieuw ontworpen dakrails komen de aerodynamica ten goede. Skoda geeft aan dat de Skoda Octavia een van de auto’s met de laagste luchtweerstand is. Dit is positief voor het brandstofverbruik en de CO2-emissies. De nieuwe Skoda is voorzien van de nieuwste moderne LED-technologie. Optioneel is het mogelijk om de auto uit te rusten met LED-matrix koplampen. Met deze extra optie is het mogelijk om met groot licht te rijden zonder je tegenliggers te verblinden.

Skoda heeft het interieur van de Skoda Octavia ook volledig vernieuwd. De passagiers op de achterbank hebben meer knieruimte en ook is de bagageruimte uitgebreid naar 640 liter. Voor het dashboard heeft Skoda zich laten inspireren door de grille van de Skoda Octavia.

Opties Skoda Octavia

De Skoda Octavia beschikt over de nieuwste moderne technologie waaronder een head-up display, twee 10-inch schermen, Apple Carplay en allerlei rijassistentie systemen. De Skoda Octavia is van alle gemakken voorzien en wordt geleverd met ergonomische stoelen die kunnen verwarmen, ventileren en masseren.

De Skoda Octavia is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder een bezinevariant, CNG-versie, plug-in hybride en mild-hybrids.

Skoda Octavia in 2020 op de markt

De gloednieuwe Skoda Octavia komt in de zomer van 2020 naar Nederland. Skoda heeft nog niets bekendgemaakt over de prijzen en overige specificaties van de Skoda Octavia. Deze volgen in een later stadium.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *