Mini Electric vanaf nu online te reserveren

De 100% elektrische Mini is vanaf dit moment via de website van Mini te reserveren. Tegen een aanbetaling 1.250 euro kun je een reservering plaatsen en ben je zeker van een productieplaats voor de elektrische Mini. Het automerk heeft de elektrische Mini de naam Mini Electric gegeven. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving waaruit werd gesuggereerd dat de elektrische auto Mini Cooper SE zou gaan heten.

Het automerk start in november met de productie van de Mini Electric in de Mini fabriek in Oxford. Naar verwachting zal de Mini Electric in 2020 in Nederland in de showrooms staan.

Mini Electric

Wil je graag een Mini Electric rijden? De 100% elektrische Mini is alvast online te reserveren via de website van het automerk. Zo ben je zeker van een productieplaats. Houd overigens wel rekening met een aanbetaling van 1.250 euro. Opvallend is dat Mini nog steeds vrij weinig bekendmaakt over de elektrische auto. De prijzen en overige specificaties maakt het automerk in een later stadium bekend.

De Mini Electric (3-deurs) is alles wat je van een Mini mag verwachten. Qua design en interieur lijkt de elektrische auto op de benzinevariant met een aantal kleine verschillen.

Actieradius Mini Electric

Mini heeft officieel nog niet bekendgemaakt welk accupakket de elektrische Mini krijgt. Het accupakket zou vergelijkbaar moeten zijn met het 33 accupakket van de BMW i3. De Mini Electric zal naar verwachting een actieradius krijgen van 200 kilometer (WLTP). In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 170 kilometer.

Opladen Mini Electric

Over het opladen van de Mini Electric heeft het automerk vrij weinig gecommuniceerd. Naar verwachting is de elektrische auto binnen 40 minuten weer volledig opgeladen.

Mini Electric leasen

Heb je interesse in het leasen van de Mini Electric? Mini geeft aan dat ze mooi op schema liggen wat betreft de productie van de Mini Electric. In november 2019 gaat de 100% elektrische Mini in productie in Oxford. Het automerk geeft aan dat de Mini Electric in 2020 in Nederland in de showrooms staat. Wil je niet tot 2020 wachten? Mini wil de zakelijker rijder in de tussentijd graag een Mini 5-deurs aanbieden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *