Jaguar I-Pace in de showrooms in Nederland

Gisteren was de officiële onthulling van de Jaguar I-Pace en daar waren wij natuurlijk ook bij aanwezig. Vanaf nu is de nieuwe Jaguar I-Pace te bewonderen in de showrooms in Nederland. Al in een eerder stadium maakte Jaguar de prijzen van de volledig elektrische SUV bekend. Om te voorkomen dat de volledig elektrische SUV al voor zijn marktintroductie is uitverkocht heeft Jaguar besloten om de productie te verhogen. Dit betekent dat meer zakelijke rijders bij levering in 2018 60 maanden lang profiteren van de lage 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde.

Twijfel jij nog over het leasen van de Jaguar I-Pace? Ben je nieuwsgierig naar de praktijkervaringen van deze 100% elektrische SUV? Houd Leaseblog.nl goed in de gaten, want donderdag 12 juli volgt er een uitgebreide review inclusief video.

Jaguar I-Pace: levertijd 2018 en 4% bijtelling

 

 

 

 

 

 

De Jaguar I-Pace is vanaf nu in de showrooms in Nederland te bewonderen. De interesse voor de volledig elektrische SUV is enorm. De Jaguar I-Pace is een populaire leaseauto vanwege de levertijd in 2018. Dit betekent namelijk dat zakelijke rijders gedurende vijf jaar lang nog van 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde kunnen profiteren. In 2019 veranderen de regels als het gaat om de bijtelling voor elektrische auto’s. Jaguar heeft besloten om de productie van de I-Pace te verhogen om te voorkomen dat de Jaguar I-Pace voor zijn marktintroductie al uitverkocht zou zijn.

Actieradius Jaguar I-Pace

 

 

 

 

 

De Jaguar I-Pace heeft twee elektromotoren en een vermogen van maar liefst 400 pk. De volledig elektrische SUV gaat van 0 naar 100 in slechts 4,8 seconden en heeft een actieradius van 480 kilometer (WLTP). Dit betekent een realistische actieradius van ongeveer 400 kilometer. In 40 minuten tijs is de volledig elektrische SUV weer voor 80 procent opgeladen.

Jaguar I-Pace leasen?

Wil je graag een Jaguar I-Pace leasen in 2018? Wacht niet te lang als je zeker wilt zijn van levering in 2018. De vanafprijs van de Jaguar I-Pace is 80.330 euro en de auto heeft een nettobijtelling van ongeveer 139 euro per maand (belastingschaal 52%). Via zakelijkelektrischleasen.nl kun je de Jaguar I-Pace geheel jouw eigen smaak configureren en meteen online de leasetermijnen bekijken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *