Elektrische auto shortleasen

Een paar weken geleden schreven wij een artikel over waarom shortlease een perfecte oplossing kan zijn als je op zoek bent naar een auto voor een kortere periode. Sinds kort bieden sommige leasemaatschappijen de mogelijkheid aan om een een elektrische auto te shortleasen voor een periode van minimaal 3 maanden tot bijvoorbeeld twee jaar. Een win-win. Je profiteert van de flexibiliteit van het shortleasen én van de lage bijtelling (4 procent) van elektrisch rijden.

Elektrische auto shortleasen

Shortlease is een perfecte uitkomst als je op zoek bent naar een leaseauto voor een kortere periode van ongeveer 2 tot 24 maanden. Stel je voor je bent op zoek naar een leaseauto met een lage bijtelling, maar je bent er nog niet helemaal over uit of elektrisch rijden iets voor jou is. Sinds kort is het ook mogelijk om een elektrische auto te shortleasen. Dit kan een fijne uitkomst zijn als je houdt van flexibiliteit en het elektrisch rijden voor een kortere periode wilt ervaren.

Tesla model S en Nissan Leaf shortleasen

Het werkt heel gemakkelijk via zakelijkelektrischleasen.nl/shortlease-elektrische-auto kun je direct zien welke elektrische auto’s er beschikbaar zijn. Dit kan een nieuwe elektrische auto zijn of een occasion. Dit is afhankelijk van de actuele en beschikbare voorraad van de leasemaatschappij. Vanaf een periode van minimaal 6 maanden kun je een Tesla model S shortleasen.

Naast de Tesla model S heb je keuze uit de Nissan Leaf, de Hyundai Ioniq, de Renault ZOE, de BMW i3, de Volkswagen e-Golf en de Opel Ampera-e. Deze elektrische auto’s kun je vanaf drie maanden tot bijvoorbeeld twee jaar shortleasen. Zodra je weet welke elektrische auto je wilt shortleasen kun je eenvoudig op zakelijkelektrischeleasen.nl/shortlease-elektrische-auto online jouw maandelijkse leasetermijnen bekijken op basis van de verwachte kilometrage.

Elektrische auto shortleasen = direct & flexibel rijden

Wij zijn in ieder geval enthousiast dat een elektrische auto shortleasen nu ook tot de mogelijkheden behoort. Ondanks het feit dat de levertijden bij sommige elektrische auto’s op zich laat wachten, spelen leasemaatschappijen hier op in en zorgen voor voldoende voorraad. Dit betekent dat je vrijwel direct kunt rijden. Bovendien profiteer je van de lage bijtelling van 4 procent en tevens van de flexibiliteit van het shortleasen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *