Elektrische auto: DS 3 Crossback E-Tense alvast te reserveren

Eind 2019 komt de 100% elektrische auto van DS: de DS 3 Crossback E-Tense. De elektrische auto wordt in 2020 verwacht. De DS 3 Crossback E-Tense zal een actieradius hebben van meer dan 300 kilometer (WLTP). De elektrische auto zal beschikken over een snellaadaansluiting.

Vanwege de belangstelling van de elektrische E-Tense is het alvast mogelijk om de auto te reserveren (zonder aanbetaling) via de website van DS. Verder heeft DS nog vrij weinig bekendgemaakt over deze elektrische auto. De prijzen, accupakket, exacte levertijd en overige specificaties zullen later dit jaar gecommuniceerd worden.

DS 3 Crossback E-Tense 2020 verwacht

Het automerk geeft zelf aan dat wij de elektrische auto vanaf eind 2019 beschikbaar zal zijn. Wij verwachten dat dit eind 2020 zal worden. Het automerk geeft belangstellenden de optie om de elektrische auto alvast te reserveren via de website van DS. Mocht je de elektrische auto willen reserveren, dan geeft het automerk aan dat je nog nergens aan vastzit. Je hoeft geen aanbetaling te doen en tevens kun je de reservering op ieder gewenst tijdstip annuleren.

Design + interieur DS 3 Crossback E-Tense


De DS 3 Crossback E-Tense heeft elektromotor van 100 kW (136 pk). De elektrische auto zal beschikken over de nieuwste technologie waaronder een head-up display, LED vision koplampen en keyless entry. Met de head-up display kun je heel gemakkelijk allerlei rijinformatie te bekijken. Denk hierbij aan de cruisecontrol en allerlei rijhulpsystemen. Net zoals een Tesla Model S, heeft de E-Tense handgrepen die binnen de aanwezigheid van 1.5m automatisch uitschuiven.

Actieradius + opladen DS 3 Crossback E-Tense

DS heeft nog geen exacte actieradius, volgens de WLTP-testnorm, gecommuniceerd. Het automerk geeft aan dat de elektrische een actieradius zal krijgen van meer dan 300 kilometer. In de praktijk verwachten wij dat dit zal neerkomen op zo’n 200 kilometer. DS heeft nog niets bekendgemaakt over het accupakket. Wel zal de elektrische auto kunnen snelladen. Dat betekent dat de E-Tense binnen 30 minuten weer voor

Vanafprijs DS 3 Crossback E-Tense

Het automerk heeft nog niets gecommuniceerd over de prijs van deze elektrische auto. In de DS Store in Utrecht heeft DS onlangs de DS 3 Crossback met benzine- en dieselmotor onthuld. De vanafprijs van deze auto is 30.190 euro. Wij verwachten dat de elektrische variant iets duurder zal zijn en begint bij 37.500 euro.

DS 3 Crossback E-Tense leasen

Heb je interesse in het leasen van een DS 3 Crossback E-Tense? De volledig elektrische auto is alvast te reserveren via de website van DS. Wij verwachten dat einde 2019 meer informatie zal volgen over de actieradius, prijzen en levertijden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *