Skoda Kamiq einde 2019 in Nederland

De gloednieuwe Skoda KAMIQ maakt zijn officiële debuut tijdens de Autosalon van Genève (5 tot 17 maart 2019). Eerder deze week onthulde Skoda de eerste beelden van het interieur. Voor degenen die niet tot maart kunnen wachten, er zijn een aantal spyshots van de Skoda KAMIQ in Tsjechië opgedoken. Helaas heeft Skoda nog niets gecommuniceerd over de vanafprijzen van de compacte cross-over. Deze volgen in september. Aan het einde van 2019 zal de Skoda KAMIQ te bewonderen zijn bij de dealers in Nederland.

Design Skoda KAMIQ

Ondanks het feit dat Skoda zelf nog geen eigen beelden van het design van de KAMIQ heeft vrijgegeven, zijn er toch een aantal spyshots opgedoken in Tsjechië. De foto’s geven een redelijk goede impressie van het exterieur van de Skoda KAMIQ. Opvallend is dat Skoda de auto niet heeft gecamoufleerd, terwijl de auto nog niet officieel onthuld is. Het design van de Skoda KAMIQ is herkenbaar voor Skoda en heeft meer weg van een compacte cross-over dan van een SUV.

Interieur Skoda KAMIQ

In tegenstelling tot het design van de Skoda KAMIQ, heeft Skoda alvast een eerste impressie gegeven van het interieur van de Skoda KAMIQ. Het interieur van de Skoda KAMIQ krijgt een luxe uitstraling door onder andere het grote display. Optioneel is het mogelijk om de auto te voorzien van een virtuele cockpit met een 10 inch display. Een leuk detail: je kunt de sfeerverlichting van de Skoda KAMIQ naar eigen smaak instellen in de kleuren wit, rood en koper. Bovendien is het mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor stoelbekleding in Suedia microvezel, verwarming van het stuurwiel en voorruit.

Skoda geeft aan dat de auto voldoende (been)ruimte biedt zowel voor- als achterin. Daarnaast kun je voldoende spullen in de auto kwijt met een bagageruimte van 400 liter.

Skoda KAMIQ leasen

De Skoda KAMIQ maakt zijn debuut tijdens de Autosalon van Genève (5 tot 17 maart 2019). Medio september worden de prijzen van de KAMIQ bekendgemaakt. Vanaf dat moment is tevens de auto te bestellen. Eind 2019 zal de Skoda KAMIQ bij de dealers in Nederland staan.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *