Autosalon van Genève 2020 gaat dit jaar niet door

De Autosalon van Genève 2020 is gecanceld vanwege het coronavirus. De geruchten deden zich al enige tijd de ronde, maar is vanochtend in een persconferentie officieel bevestigd.

Autosalon van Genève 2020 gecanceld

Vanaf 5 maart tot en met 15 maart zou het weer tijd zijn voor de Autosalon van Genève. Automerken maken van deze gelegenheid gebruik om verschillende auto’s voor het eerst aan het publiek te tonen. De afgelopen periode gaven verschillende automerken aan niet aanwezig te zijn op de Autosalon van Genève vanwege het coronavirus.

De Autosalon van Genève dit jaar niet door om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Eerder gaf de organisatie aan het jaarlijkse evenement wel door te laten gaan, maar extra maatregelen te treffen. Vanwege nieuwe besmettingen in Zwitserland is de organisatie hier toch op teruggekomen.

Primeurs Autosalon van Genève

Dit jaar stonden er verschillende primeurs op de planning. Waaronder de Volkswagen Golf GTD, Volkswagen Golf GTI, Hyundai I30, Fiat 500e. Lexus UX 300e en Seat Leon. Het is nog even de vraag wanneer de auto’s nu worden onthuld.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *