100.000 Nissan Leafs in Europa!

We hebben er met smart op gewacht: de uitlevering van de nieuwe Nissan Leaf. Sinds de officiële onthulling lijkt het alsof de Nissan Leaf als warme broodjes over de toonbank gaan. Van dit nieuwe model zijn er in de afgelopen acht maanden maar liefst 37.000 besteld. Het 100ste exemplaar mocht de trotste eigenaresse Susana de Mena uit Madrid in ontvangst nemen.

Nissan Leaf: populaire 100% elektrische leaseauto

De Nissan Leaf wordt uitgeleverd en dat merken wij! De Nissan Leaf stond zelfs op nummer één als meest populaire leaseauto van april 2018. Niet voor niets is de nieuwe Nissan Leaf ook razend populair onder de zakelijke rijder. Het nieuwe model heeft een gunstige bijtelling van 4 procent, je steunt het milieu en bovendien heeft de elektrische auto geen lange levertijden. Je kunt dus al snel rijden. Sterker nog, Nissan geeft aan dat zij iedere tien minuten een order voor een Nissan Leaf binnenkrijgen.

Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director bij Nissan Europe: Voor ons is het geen verrassing dat de Nissan LEAF de populairste elektrische auto ter wereld is. Wij zijn al veel langer bezig met een elektrisch aangedreven volumemodel dan welk ander merk dan ook en zijn trots dat wij een betaalbare, visionaire auto kunnen aanbieden in Europa.

Bron: Nissan Nederland

Actieradius Nissan Leaf

De Nissan leaf heeft een accupakket van 40 kWh en een vermogen van 150 pk. Het nieuwe model heeft actieradius van 378 kilometer (NEDC). In de praktijk komt dit neer op een actieradius van ongeveer 250 kilometer.

Nissan Leaf: ProPILOT & e-Pedal

De 100 procent elektrische auto is onder andere uitgerust ProPILOT en de zogeheten e-Pedal. De e-Pedal helpt bestuurders met starten, accelereren, remmen en stoppen. Ben je nieuwsgierig naar rijervaringen? In onze video vertellen wij je alles over onze ervaringen met de Nissan Leaf.

Nissan Leaf leasen?

Ben je geïnteresseerd in de Nissan Leaf?  De Nissan Leaf Visia heeft een vanafprijs van 33.990 euro. Met de gunstige 4 procent bijtelling betekent dit een nettobijtelling (40,8 procent belastingschaal) van ongeveer 50 euro. Via de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je jouw Nissan Leaf samenstellen en het maandelijkse leasetarief bekijken. Er zijn nog een aantal beschikbaar, dus bestel ‘m snel en wie weet kun jij deze maand al rijden!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *