X

Vanafprijs elektrische Jaguar I-PACE bekend

HyperFocal: 0

Sinds donderdag 1 maart 2018 zijn alle prijzen bekend en kan hij in Nederland worden besteld: de 100% elektrische Jaguar I-PACE. De Jaguar I-PACE is een sportieve SUV met vijf zitplaatsen. De Jaguar heeft maar liefst 400PK en accelereert hiermee van 0 naar 100 in 4,8 seconden.

Vanafprijs elektrische Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE is nu al te bestellen voor prijzen vanaf € 80.330,- inclusief kosten rijklaarmaken. Bestellen van de nieuwe I-PACE kan per 1 maart 2018. Er is keuze uit de uitvoeringen S, SE en HSE, én een speciale First Edition (die alleen leverbaar is tijdens de introductieperiode).

De belangstelling van zakelijk gebruikers is groot, mede dankzij de slechts 4 % bijtelling voor privégebruik (Dit geldt alleen nog over de volledige cataloguswaarde in 2018).

Configureer hier jouw Jaguar I-PACE

Actieradius Jaguar I-PACE

Dankzij een geavanceerde 90 kWh lithium-ion-batterij heeft de Jaguar I-PACE een grote actieradius van 480 km WLTP (543 km NEDC). Opladen van 0 tot 80 % kan in 40 minuten bij een 100 kW DC-snellaadstation. Thuis via een AC-wallbox (7 kW) duurt het opladen zo’n 10 uur en dus is het mogelijk de batterij in de nacht op te laden. Bij het laden verhoogt (of verlaagt) de I-PACE automatisch de temperatuur van de batterij om het laadproces te optimaliseren en in zo kort mogelijke tijd een maximaal rijbereik te krijgen.

 

HyperFocal: 0
08/09/17

Zakelijk leasen Jaguar I-PACE

Heb je interesse in het zakelijk leasen van de nieuwe Jaguar I-PACE? Bereken dan online jouw leasetarieven.

Categories: Blog
Hilda Boerma: Hilda Boerma werkt als commercieel directeur bij leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Mobility Service levert mobiliteitsdiensten en autolease aan al haar klanten en beheert een wagenpark van bijna 7000 auto’s.
Related Post