Hoe bevalt de Renault Kangoo Z.E.? Tangenborgh test het voor je uit!

Vorige week mochten wij in samenwerking met Munsterhuis de 100% elektrische bedrijfswagen, de Renault Kangoo Z.E, afleveren bij zorgorganisatie Tangenborgh. In deze video deelt Tangenborgh haar eerste bevindingen met ons en stellen wij de prachtige Renault Kangoo Z.E. aan jullie voor.

De Renault Kangoo Z.E. afleveren bij onze klant Tangenborgh

Renault Kangoo Z.E.

Deze Renault Kangoo Z.E. is in 2017 op de markt gekomen. Deze eerste elektrische bedrijfswagen is geproduceerd in de Cleonmotorenfabriek, in Frankrijk. De Kangoo Z.E. is uitermate geschikt voor organisaties die hun wagenpark aan elektrische bedrijfswagens verder willen verduurzamen. De elektrische auto biedt ondernemers en bedrijven de kans om bewuster met het milieu om te gaan. De Kangoo Z.E. heeft een batterij van 33kWh en een vermogen van 60 pk. Volgens de NEDC-testnorm heeft de elektrische bedrijfsauto een actieradius van 270 kilometer. Hiermee is de Renault Kangoo Z.E. de bedrijfswagen met de grootste actieradius die op dit moment verkrijgbaar is.

Interieur

De bedrijfsauto is van alle gemakken voorzien en biedt tijdens het rijden veel comfort. Opvallend aan het interieur is de fijne afwerking en de vele opties. Om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken, is de elektrische bedrijfswagen uitgerust met een achteruitrijcamera, parkeersensoren achter en de lampen en ruitenwissers werken geheel zelfstandig. Bovendien is het handsfree bellen nog nooit zo makkelijk geweest met de spraakherkenningsfunctie van het R-LINK Evolution systeem.

Ben je veel onderweg? Dan is de cruisecontrol een fijne optie. Daarnaast beschikt de elektrische auto over elektronische stabiliteitscontrole (ESC). Dit systeem zorgt ervoor dat je de volledige controle over de auto blijft houden. De zakelijke rijder kan zijn geluk niet op met de enorme laadruimte in de Kangoo Z.E.

Actieradius Renault Kangoo Z.E.

Een medewerker technische dienst van zorgorganisatie Tangenborgh heeft de Kangoo Z.E. uitvoerig getest en vindt de elektrische bedrijfsauto uitermate geschikt: “De Kangoo Z.E. kan goed meekomen in het verkeer”, aldus de medewerker technische dienst. Een grote bonus is de warmtepomp die gekoppeld is aan de airconditioning. Deze zorgt er namelijk voor dat de actieradius in de kou niet verder naar beneden daalt. Volgens de NEDC-norm heeft de bedrijfsauto een actieradius van 270 kilometer. In de praktijk komt dit neer op een actieradius van 200 kilometer. Uiteraard hangt dit samen met je rijgedrag, de belading van de auto en de weersomstandigheden.

Bijtelling & leasen Renault Kangoo Z.E.

De bedrijfsauto is volledig elektrisch, waardoor de Kangoo Z.E. slechts een bijtelling heeft van 4 procent. Dit maakt de bedrijfsauto aantrekkelijk voor zakelijke lease. Je rijdt de Kangoo Z.E. al vanaf 27.565 euro. Dit betekent een nettobijtelling vanaf 38 euro.

Kortom, deze volledig elektrische bedrijfsauto is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder door de actieradius, de duurzaamheid, de lage bijtelling, het comfort en door de enorme laadruimte.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *