Tesla opent store in Groningen

Gisteren werd de Tesla store in Groningen geopend, met een bomvolle parkeerplaats vol met Tesla’s. De officiële opening van het pand werd verzorgd door de burgemeester van Groningen, Peter den Oudsten. Peter refereerde nog even naar de mooie pogingen van de campagne van Top Dutch om de gigafactory van Tesla naar Noord-Nederland te halen.

Aanschaf en onderhoud van Tesla in Groningen

(Potentiële) klanten kunnen in de store in Groningen zowel terecht voor begeleiding bij de aanschaf van een Tesla, als voor het onderhoud van hun Tesla. Een stuk gemakkelijker voor Noordelijke Tesla-bezitters, want voorheen zat de dichtstbijzijnde Tesla store in Duiven (vlakbij Arnhem). De Tesla store bedient naast de Nederlandse Tesla-bezitters, ook de Noord-Duitse Tesla-bezitters.

Tesla in Nederland

Er rijden op dit moment ruim 7.000 Tesla’s in Nederland. Vandaag is de eerste productiedag voor Tesla’s betaalbare variant, de nieuwe Tesla model 3. De eerste 30 auto’s worden eind deze maand in Amerika uitgeleverd. Eind dit jaar moeten daarvan ongeveer 20.000 per maand worden geproduceerd. Wanneer de eerste Tesla model 3 naar Groningen komt, is nog niet bekend.

Opening Tesla in Groningen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *