Top Dutch wil Tesla overtuigen van Noord Nederland en werft alvast personeel

Eerder dit jaar werd het Noord Nederlandse initiatief Top Dutch gepresenteerd: een campagne om Elon Musk ervan te overtuigen dat Noord Nederland de perfecte locatie is voor een Gigafactory. ‘Hi Tesla, we are Top Dutch. Let’s bring the electric car home’ was toen het thema van een prachtige & innovatieve campagne die behoorlijk wat publiciteit opleverde.

Uitbreiding campagne Top Dutch

Vanochtend werd deze campagne verder uitgebreid, in de vorm van een kick-off door de gedeputeerden van Groningen, Drenthe en Friesland bij het in Leeuwarden gevestigde MG Energy Systems.

Mocht Elon Musk uiteindelijk voor Noord-Nederland kiezen als vestigingsplaats, dan heeft hij flink wat personeel nodig. In de nieuwe campagne wordt daarom alvast gezocht naar gekwalificeerd personeel voor de Gigafactory van Tesla, om Tesla op deze manier helemaal te overtuigen van Noord Nederland als perfecte vestigingsplaats.

Are you Top Dutch?

Op de website van Top Dutch kun je je aanmelden als je interesse hebt in een baan bij de Gigafactory: “If Tesla were to build a Gigafactory here, would you like to work here?”. Op de website staat een teller met het aantal mensen dat zich hebben aangemeld. Elon Musk wordt elke dag via Twitter bestookt met de tussenstand.

Bron: TopDutch.com

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *