Welke shortlease auto kan ik kiezen met een leasebudget tot 700 euro?

Voor een tijdelijke medewerker of als startende ondernemer biedt een shortlease auto allerlei voordelen. Er is een ruim aanbod nieuwe en jonggebruikte shortlease auto’s voor ieder budget. Het voordeel van shortlease auto’s is dat je vrijwel meteen kunt rijden. In dit artikel geven wij jou graag een aantal opties van shortlease auto’s met een leasebudget tot 700 euro.

Shortlease auto’s (klasse a) vanaf 325 euro per maand

Volkswagen Up!Afbeeldingsresultaat voor volkswagen up

De Volkswagen Up! kun je al shortleasen vanaf 325 euro per maand. De Volkswagen Up! is vooral een populaire shortlease auto’s onder detacheringsbureau’s. De compacte leaseauto kan goed meekomen met zijn grotere broers waaronder de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf. Bovendien biedt de Volkswagen up! voldoende ruimte en is tevens een zuinige leaseauto.

Peugeot 108

Afbeeldingsresultaat voor peugeot 108

Heb je een leasebudget tot 700 euro? Dan is het ook mogelijk om een Peugeot 108 te shortleasen. De Peugeot 108 is een fijne shortlease auto voor kortere ritten in de binnenstad, maar ook als je veel kilometers maakt. Als je op zoek bent naar een zuinige leaseauto dan ben je bij de Peugeot 108 aan het juiste adres. De Peugeot 108 is verkrijgbaar in een 3-of 5-deurs. Bovendien biedt de Peugeot 108 ruimte voor vier personen. Vanaf 325 euro per maand kun je al een Peugeot 108 shortleasen.

Skoda CitigoAfbeeldingsresultaat voor skoda citigo

Het kleinste broertje van de Skoda familie: de Skoda Citigo. De Skoda Citigo staat bekend als een compacte shortlease auto die tegelijkertijd voldoende ruimte biedt. De Skoda Citigo heeft fijne rijeigenschappen, zoals je van Skoda mag verwachten. Juist als shortlease auto is de Skoda Citigo uitermate geschikt. De shortlease auto rijdt zuinig en heeft een goede wegligging. Ondanks zijn compacte design heeft de Skoda Citigo voldoende bagageruimte (250 liter). De Skoda Citigo kun je net zoals de Volkswagen Up! en de Peugeot 108 al vanaf 325 euro per maand shortleasen.

Shortlease auto’s (klasse b) vanaf 425 euro per maand

Renault ClioAfbeeldingsresultaat voor renault clio

Als je op zoek bent naar een shortlease auto die iets meer comfort en ruimte biedt is de Renault Clio zeker een geschikte shortlease auto. De Renault Clio heeft fijne rijeigenschappen, een goede wegligging en biedt bovendien voldoende ruimte voor het hele gezin. Vanaf 425 euro per maand kun je de Renault Clio al shortleasen.

Volkswagen Polo

Afbeeldingsresultaat voor volkswagen poloDe Volkswagen Polo is het afgelopen jaar uitgeroepen tot een van de meest populaire leaseauto’s. Ook als shortlease auto is de Volkswagen Polo populair onder de zakelijke rijder. De Volkswagen Polo is standaard rijk uitgerust, biedt voldoende ruimte en heeft een uitstekende wegligging. De auto is voorzien van de nieuwste moderne technologie en beschikt over allerlei veiligheidsvoorzieningen. Wil je graag een Volkswagen Polo shortleasen? De Volkswagen Polo kun je al shortleasen vanaf 425 euro per maand.

Een (elektrische) auto shortleasen

Voor de zakelijke rijder is er een ruim aanbod shortlease auto’s in verschillende segmenten beschikbaar. Met shortlease auto’s moet je overigens rekening houden met hogere maandlasten. Dit heeft te maken met het feit dat je een leasecontract voor een kortere periode afsluit.

Naast bovengenoemde leaseauto’s is het ook mogelijk om een elektrische auto te shortleasen. Ideaal als je bijvoorbeeld twijfelt om de overstap te maken naar een 100% elektrische auto. Voor een aantal maanden kun je een elektrische auto zoals een Nissan Leaf, Renault Zoe of een BMW i3 shortleasen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *