Welke shortlease auto kan ik kiezen met een leasebudget tot 700 euro?

In een eerder artikel vertelden we al waarom een shortlease auto juist in deze tijd een uitkomst kan zijn. Je blijft mobiel, zit nergens aan vast en kunt op ieder gewenst moment je shortlease auto opzeggen. Een ander voordeel van een shortlease auto is dat je vrijwel meteen kunt rijden. 

In dit artikel geven wij jou graag een aantal opties van shortlease auto’s met een leasebudget tot 700 euro. Overigens is het wel zo met shortlease auto’s, dat je rekening moet houden met hogere maandlasten (vanwege de flexibiliteit). Ook heb je een iets beperktere keuze qua aanbod, omdat het om voorraadauto’s gaat. In de praktijk is er meestal voldoende voorraad in verschillende segmenten.

Shortlease auto’s (A-klasse) vanaf 340 euro per maand

Volkswagen Up! shortleasen

De Volkswagen Up! kun je al shortleasen vanaf 340 euro per maand. De Volkswagen Up! is vooral een populaire shortlease auto onder detacheringsbureau’s. De compacte leaseauto kan goed meekomen met zijn grotere broers waaronder de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf. Bovendien biedt de Volkswagen up! voldoende ruimte en is tevens een zuinige leaseauto.

Skoda Citigo shortleasen

Het kleinste broertje van de Skoda familie: de Skoda Citigo. De Skoda Citigo is een compacte shortlease auto, maar biedt tegelijkertijd voldoende ruimte. De Skoda Citigo heeft fijne rijeigenschappen, zoals je van Skoda mag verwachten. Juist als shortlease auto is de Skoda Citigo uitermate geschikt. De shortlease auto heeft een goede wegligging. De compacte auto is al zakelijk te leasen vanaf 340 euro per maand.

Kia Picanto shortleasen

Last but not least is de Kia Picanto in het A-segment ook een uitstekende optie. De Kia Picanto is zuinig, compact en heeft goede rijeigenschappen. De shortlease auto is bovendien van alle gemakken voorzien. Niet voor niets beoordelen bestuurders van de Kia Picanto de auto met gemiddeld een 8,7.

Shortlease auto’s (B-klasse) vanaf 450 euro per maand

Renault Clio shortleasen

Als je op zoek bent naar een shortlease auto die iets meer comfort en ruimte biedt is de Renault Clio zeker een geschikte shortlease auto. De Renault Clio is al jarenlang een populaire leaseauto in het B-segment. De Renault Clio heeft fijne rijeigenschappen, een goede wegligging en biedt bovendien voldoende ruimte voor het hele gezin. De auto heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vanaf 450 euro per maand kun je de Renault Clio al shortleasen.

Ford Fiesta shortleasen

Zoals we gewend zijn van Ford, heeft de Ford Fiesta een uitstekende wegligging. De Ford Fiesta is zuinig en heeft indrukwekkende prestaties. Bovendien is de Ford Fiesta van alle gemakken voorzien en beschikt over de nieuwste moderne technologie. De Ford Fiesta kun je al shortleasen vanaf 450 euro per maand.

Opel Corsa shortleasen

Heb je interesse in een shortlease auto in het B-segment? Dan is de Opel Corsa ook zeker een interessante optie. De Opel Corsa heeft een sportief design en heeft een uitstekende balans tussen efficiëntie en rijplezier. De Opel Corsa is te shortleasen vanaf 450 euro per maand.

Volkswagen Polo shortleasen

De Volkswagen Polo is al jaren een van de meest populaire leaseauto’s. Ook als shortlease auto is de Volkswagen Polo populair onder de zakelijke rijder. De Volkswagen Polo is standaard rijk uitgerust, biedt voldoende ruimte en heeft een uitstekende wegligging. De auto is voorzien van de nieuwste moderne technologie en beschikt over allerlei veiligheidsvoorzieningen. Wil je graag een Volkswagen Polo shortleasen? De Volkswagen Polo kun je al shortleasen vanaf 450 euro per maand.

Shortlease auto’s (C-klasse) vanaf 650 euro per maand

Ben je op zoek naar een shortlease auto die comfortabel is, een goede wegligging heeft en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? De Volkswagen Golf is de perfecte kandidaat. De Volkswagen Golf staat al jaren in de top 10 meest populaire leaseauto’s. Met de Volkswagen Golf is het absoluut geen straf om veel kilometers te maken. De populaire leaseauto is onder andere standaard rijk uitgerust, zuinig en heeft genoeg pit. De Volkswagen Golf is al te shortleasen vanaf 650 euro per maand.

Een (elektrische) auto shortleasen

Naast bovengenoemde shortlease auto’s is het ook mogelijk om een elektrische auto te shortleasen. Ideaal als je bijvoorbeeld twijfelt om de overstap te maken naar een 100% elektrische auto. Met een looptijd vanaf 1 maand kun je een elektrische auto shortleasen zoals een Hyundai Kona Electric, Tesla Model 3 of Nissan Leaf.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *