Tesla Model 3 in Nederland: reserveringshouders mogen als eerste kennismaken

De Tesla Model 3 komt eind 2018 naar Nederland! Dit heeft Tesla zojuist bekendgemaakt. Reserveringshouders kunnen als  eerste kennismaken met de Tesla Model 3. Vanaf 16 november is de Tesla Model 3 in Nederland te bewonderen in de Tesla Store in Amsterdam (PC Hooftstraat) of Rotterdam. Daarna volgen de andere Tesla-vestigingen.

Tesla Model 3 in Nederland

Wil je graag de Tesla Model 3 in Nederland bewonderen? Vanaf 16 november is dit mogelijk. Op slechts drie locaties kun je in Nederland kennismaken met de Tesla Model 3. Heb je reeds een Tesla Model 3 gereserveerd? Tesla biedt reserveringshouders de unieke kans om als een van de eersten de Tesla Model 3 in Nederland te bewonderen. Hiervoor heb je het reserveringsnummer nodig.

Als reserveringshouder kun je een eerste glimp opvangen van het interieur, het panoramisch dak en het 15-inch touchscreen van de Tesla Model 3. Mocht je vragen hebben over de Tesla Model 3: de Tesla-experts zijn op de drie locaties in Nederland aanwezig om alle vragen over de Tesla Model 3 te beantwoorden.

Tesla Model 3 op drie locaties in Nederland

Van 16 november tot 9 december kun je in Amsterdam kennismaken met de Tesla Model 3. In Rotterdam is de Tesla Model 3 van 16 tot 22 november te bewonderen. Tot slot is de Model 3 van 24 november tot 1 december in Duiven. Voor de exacte openingstijden en locaties kun je de website van Tesla raadplegen.

Levertijd Tesla Model 3 in Nederland

Tesla heeft de afgelopen periode weinig vrijgegeven wat betreft updates over de levertijden, productie en beschikbaarheid van de Tesla Model 3 in Nederland. Tesla geeft aan dat de Tesla Model 3 medio 2019 in Nederland wordt verwacht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *