Renault Zoe als elektrische deelauto in Amsterdam

Vanaf nu is het mogelijk om in de binnenstad van Amsterdam in een Renault Zoe te stappen. Renault biedt samen met Fetch Car Sharing 100 Renault Zoe’s aan. De elektrische auto’s hebben geen vaste parkeerplekken, maar zijn binnen de parkeerzone van Amsterdam op te halen en achter te laten. Je betaalt geen parkeerkosten voor de elektrische auto, zolang de bestuurder zich houdt aan de wet- en regelgeving van de gemeente Amsterdam.

Via de app van Fetch Car Sharing kun je meteen de locatie bekijken van de dichtstbijzijnde Renault Zoe. De Renault is voor maximaal 0.30 eurocent per minuut te huren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het rijbereik, een team zorgt ervoor dat de Renault Zoe’s zijn opgeladen. De auto’s zijn te herkennen aan het blauwe logo van Fetch Car Sharing.

Renault en Fetch Car Sharing bieden elektrische deelauto’s aan

Renault biedt samen met Fetch Car Sharing 100 deelauto’s aan in de binnenstad van Amsterdam. Fetch Car Sharing is een bedrijf dat deelauto’s door heel Nederland aanbiedt. Renault heeft door heel Europa meer dan 5.000 volledig elektrische deelauto’s rijden. De ambitie is om in 2019 de elektrische deelauto’s uit te breiden naar een andere stad.

Renault Zoe als elektrische deelauto

De Renault is uitermate geschikt als elektrische deelauto. De elektrische auto (5-deurs) heeft geen CO2-uitstoot en biedt ruimte voor vijf personen. Met de Renault Zoe kun je in de praktijk makkelijk 250 tot 300 kilometer rijden. Je betaalt geen parkeerkosten, maar er wordt een vast huurtarief gehanteerd voor de Renault Zoe.

Renault Zoe opladen

Als je de Renault Zoe als elektrische deelauto gaat huren, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen. Er is een team dat ervoor zorgt dat de elektrische auto’s opgeladen en beschikbaar zijn in Amsterdam. De maximum huurperiode voor de Renault Zoe is drie dagen. Ook is het mogelijk om de auto alvast te reserveren via de app.

Prijs Renault Zoe

Via de app van Car Fetch Sharing kun je je aanmelden, de locatie van de dichtstbijzijnde Renault Zoe bekijken en de auto meteen openen. De app is zowel te downloaden in de App Store en Google Play Store. De Renault Zoe is te huren voor maximaal 0.30 eurocent per minuut. Na 150 gereden kilometers ga je 0.25 eurocent aan meerkilometers betalen. Naast de kosten voor het huren, betaal je eenmaling 10 euro voor de inschrijfkosten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *