Prijzen nieuwe Renault Kadjar 2019 bekend

Renault Nederland heeft onlangs de prijzen van de nieuwe Renault Kadjar bekendgemaakt. De Renault Kadjar is verkrijgbaar vanaf 28.950 euro en is vanaf nu te bestellen. Het automerk heeft de nieuwe Renault Kadjar een kleine metamorfose gegeven. Het design en het interieur is iets aangepast en de motoren zijn vernieuwd. Renault biedt rijker uitgeruste uitvoeringen van de Renault Kadjar aan.

Ben je benieuwd naar de nieuwe Renault Kadjar? De Renault Kadjar is vanaf januari 2019 bij de dealers in Nederland te bewonderen.

Vanafprijzen Renault Kadjar 2019

De Renault Kadjar is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Life, Zen (voorheen Limited-uitvoering), Intens en de Black Edition.

De Renault Kadjar heeft een vanafprijs van 28.590 euro. Het gaat om de Life-uitvoering. De Renault Kadjar Life is standaard al zeer rijk uitgerust en is onder andere voorzien van 17-inch lichtmetalen velgen, Apple CarPlay en Android Auto, 7-inch multimedia touchscreen en tot slot automatische airco. De Renault Kadjar Limited is vervangen voor de Zen-uitvoering.

De Renault Kadjar Zen is verkrijgbaar voor 30.590 euro. Voor 1.800 extra heb je de Intens-uitvoering. Renault geeft aan dat dit model nog rijker is uitgerust dan het oudere model. De Renault Kadjar Life is standaard onder andere uitgerust met een achteruitrijcamera, R-LINk2, 18-inch lichtmetalen velgen, LED-mistlampen en LED Pure Vision koplampen.

De Black Edition is de meest luxe uitvoering en leverbaar vanaf 34.990 euro. De auto is zowel verkrijgbaar met een benzine- als dieselmotor. De Renault Kadjar Black Edition is standaard zeer rijk uitgerust en is voorzien van Alcantara stoelbekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen, 19-inch lichtmetalen velgen en tot slot beschikt de auto over het BOSE DAB+ premium audiosysteem.

Renault Kadjar leasen in 2019

Ben je benieuwd naar de nieuwe Renault Kadjar of wil je graag een Renault Kadjar in 2019 leasen? De Renault Kadjar is vanaf januari 2019 bij de dealers te bewonderen. Wij verwachten dat de Renault Kadjar het als leaseauto in 2019 goed gaat doen vanwege de gunstige vanafprijs, de goede rijeigenschappen en zijn vele opties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *