X

Prijzen DS 3 Crossback e-Tense zijn bekend

De prijs van de DS 3 Crossback e-Tense is bekend. De 100% elektrische auto heeft een vanafprijs van 43.190 euro. Voor de zakelijke rijder is dit zeer gunstig. Vanwege het feit dat de elektrische auto onder 50.000 euro blijft, betaal je slechts 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde.

De DS 3 Crossback e-Tense is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Vanaf februari was het al mogelijk om de elektrische SUV te reserveren via de website van het automerk. Vanaf 2020 is de DS 3 Crossback e-Tense in Nederland leverbaar.

Prijs bekend van DS 3 Crossback e-Tense

De DS 3 Crossback e-Tense krijgt een vanafprijs van 43.190 euro (consumentenprijs) en is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen. De prijs van 43.190 euro gelden voor de So Chic en Performance Line uitvoeringen. De fiscale waarde van deze uitvoeringen is 42.290 euro. De prijs van de DS 3 Crossback e-Tense Performance Line+ is 45.990 euro (consumentenprijs). Deze uitvoering heeft een fiscale waarde van 45.090 euro. De Grand Chic uitvoering is verkrijgbaar vanaf 47.690 euro (consumentenprijs) en heeft een fiscale waarde van 46.690 euro. De prijs van de DS 3 Crossback e-Tense is exclusief 900 euro aan additionele kosten (rijklaar maken, leges en recyclingsbijdrage).

Uitvoering DS 3 Crossback e-Tense


De DS 3 Crossback e-Tense is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen: So Chic, Performance Line, Performance Line+ en Grand Chic. De ‘basis’ uitvoering is standaard al zeer rijk uitgerust. De elektrische SUV is standaard voorzien van keyless entry & start, full LED koplampen, parkeersensoren achter, cruise control, Apple Carplay/Android Auto en allerlei veiligheidsvoorzieningen.

Actieradius + opladen DS 3 Crossback e-Tense

De DS 3 Crossback e-Tense heeft een accupakket van 50 kWh. Dit is exact hetzelfde accupakket als de elektrische Peugeot e-208 en Opel Corsa. De actieradius van de elektrische SUV is 300 kilometer (WLTP). In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 285 kilometer.

De volledig elektrische DS 3 Crossback e-Tense kan 3-fase laden en maximaal 100 kW snelladen. Binnen 30 minuten is de elektrische auto weer voor 80% opgeladen. Via een openbaar oplaadpunt (11 kW) is de DS 3 Crossback e-Tense binnen 5,5 uur weer volledig opgeladen.

4% bijtelling DS 3 Crossback e-Tense

De DS 3 Crossback e-Tense heeft een vanafprijs van 43.190 euro. Dit betekent dat de zakelijke rijder slechts 4% bijtelling betaalt over de volledige fiscale waarde. In 2019 blijven zakelijke rijders profiteren van 4% bijtelling voor elektrische auto’s onder de 50.000 euro. De DS 3 Crossback e-Tense heeft een nettobijtelling van ongeveer 53 euro (belastingschaal 38.10%).

DS 3 Crossback e-Tense leasen

Heb je interesse in het leasen van de DS 3 Crossback e-Tense? De DS 3 Crossback is via zakelijkelektrischleasen.nl alvast te reserveren. Het automerk geeft aan dat de besteldatum van invloed kan zijn op de leveringsdatum van de DS 3 Crossback e-Tense. Het is nog even wachten op de elektrische SUV. Begin 2020 kunnen wij namelijk de DS 3 Crossback e-Tense in Nederland verwachten.

Categories: Algemeen
Tjillie Sikkema: In december 2017 is Tjillie begonnen als marketeer bij Mobility Service Nederland. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de PR & communicatie, (online) marketingcampagnes van onze verschillende labels, social media kanalen, e-mailmarketing en tot slot blogt en vlogt zij dagelijks voor Leaseblog.nl.
Related Post