Prijs van de Renault Clio bekend

De nieuwe Renault Clio heeft een vanafprijs 17.920 euro. Dit heeft Renault Nederland zojuist bekendgemaakt. De vijfde generatie van de Renault Clio is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen en staat vanaf 22 juni bij de dealers in Nederland.

Prijs + uitvoeringen Renault Clio

De Renault Clio is verkrijgbaar vanaf 17.290 euro. Het gaat om de Life uitvoering met een TCe 100 motor. De auto is leverbaar in vijf uitvoeringen: Life, Zen, Intens, R.S. Line en Initiale Paris. Hieronder vind je een volledig overzicht van de vanafprijzen en uitvoeringen van de Renault Clio.

UitvoeringVanafprijs
Life€17.290
Zen€18.790
Intens€20.790
R.S. Line€22.990
Initiale Paris€24.290

De Renault is Clio Zen en Intens zijn tevens verkrijgbaar met een dieselmotor. De Renault Clio Zen (diesel) heeft een vanafprijs van 22.190 euro en de Renault Clio Intens is verkrijgbaar vanaf 24.190 euro. De Renault Clio Life is standaard voorzien van LED dagrijverlichting, cruisecontrol, Lane Keep Assist, Safe Distance Warning en LED dagrijverlichting.

Renault Clio leasen

De Renault Clio is al jaren een van de meest populaire leaseauto’s onder de zakelijke rijder. Van het totaal aantal verkochte Renault’s in april, was 30 procent een Renault Clio. Mocht je interesse hebben in het leasen van een Renault Clio, de auto staat vanaf 22 juni bij de dealers in Nederland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *