Nieuwe Opel Corsa in de zomer van 2019

In de zomer van 2019 volgt de officiële onthulling van de nieuwe Opel Corsa. Opel heeft een primeur te pakken met de zesde generatie Opel Corsa. Voor het eerst wordt de nieuwe Opel Corsa namelijk ook beschikbaar met een volledig elektrische aandrijflijn. De prototypes worden momenteel uitgebreid getest onder extreme weersomstandigheden in Lapland. Opel heeft daarbij ook een aantal foto’s onthuld van de nieuwe Opel Corsa.

Debuut Opel Corsa in de zomer van 2019

De nieuwe generatie Opel Corsa is de laatste testfase ingegaan. Al vanaf november worden de gecamoufleerde auto’s uitgebreid getest in Lapland met -30. In het testcentrum van Rodgau-Dudenhofen in Duitsland ondergaat de auto ook nog allerlei testen. Aansluitend zal de Opel Corsa in het laboratorium van Rüsselheim elektromagnetische proeven ondergaan.

De nieuwe Opel Corsa is voorzien van de nieuwste, moderne technologie. Opel geeft aan dat de auto in vele opzichten een verbetering is ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe generatie Opel Corsa is qua gewicht tien procent lichter, sportiever en dynamischer.

Opel Corsa in de zomer van 2019 in Nederland

Opel komt voor het eerst ook met een volledig elektrische Opel Corsa. Helaas is er nog steeds vrij weinig bekend over deze elektrische auto. Wij hopen in ieder geval dat een officiële onthulling van de nieuwe Opel Corsa niet lang meer op zich laat wachten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *