Nieuwe configuratiemogelijkheden Tesla model S en de Tesla model X

Afgelopen week heeft Tesla haar online configuratiemogelijkheden van de Tesla model S ietwat aangepast. Er zijn nu nieuwe mogelijkheden beschikbaar om jouw ultieme Tesla model S of Tesla model X te configureren.

Nieuw: Arachnid 21 inch velgen voor de Tesla model S P100D

Voor de Tesla model S P100D (dus niet voor de reguliere 75D en 100D) is het mogelijk om jouw auto te configureren en daarmee te voorzien van 21 inch Arachnid velgen. Deze velgen kon je voorheen alleen bestellen via het Tesla Referral programma. Nadat je mensen een nieuwe Tesla model S of model X had laten bestellen via jouw unieke Referral Code. De 21 inch Arachnid velgen hebben een meerprijs van 4.800 euro. Je kunt de Tesla model S P100D nu online configureren met 21 inch Arachnid velgen.

Nieuw: ventilatiestoelen voor de Tesla model S P100D en de Tesla model X P100D

Vanaf nu zijn de Tesla model S P100D en de Tesla model X P100D standaard voorzien van ventilatiestoelen. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om jouw stoelen te koelen, bijvoorbeeld wanneer het erg warm is. Deze mogelijkheid is niet te configureren bij de overige modellen.

Voorheen is het wel mogelijk geweest om een Tesla te bestellen met ventilatiestoelen, maar Tesla is hiermee gestopt na klachten van Tesla-rijders. De verwachting is dan ook dat het gaat om een verbeterde versie van de ventilatiestoelen.

Bestel je nu een nieuwe Tesla model S P100D of een Tesla model X P100D, dan is jouw auto vanaf heden dus standaard voorzien van ventilatiestoelen.

Leasen Tesla model S of Tesla model X

Heb je interesse in het leasen van de Tesla model S of de Tesla model X? Op onze website kun je eenvoudig jouw ideale Tesla samenstellen. Je kunt online ook meteen jouw leasetermijnen berekenen via zakelijkelektrischleasen.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.