Naamswijziging Tesla Model S en Tesla Model X

Tesla heeft de namen van de 100D en P100D (Tesla Model S en Tesla Model X) aangepast. Eerder kondigde Tesla aan dat de 75D-versie van de Tesla Model S en Tesla Model X gaat verdwijnen. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de naamswijziging ook in Nederland wordt doorgevoerd.

Tesla Model S en Tesla Model X krijgen andere namen

In de Verenigde Staten gaat de Tesla Model S 100D en Tesla Model X 100D verder onder de naam: Extended Range. De P100D wordt vervangen voor de Performance.

Vanaf nu is het mogelijk om de basisversie van de Tesla Model S, Tesla Model X, een Performance of een Extended Range online te configureren. De volledige accucapaciteit van de 100 kWh-versie wordt gelimiteerd door de software van Tesla. Tegen betaling (1.000 dollar) is het mogelijk om deze software te verwijderen.

Tesla Model S of Tesla Model X leasen

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model S of Tesla Model X? Er zijn nog een aantal (nieuwe en jong gebruikte) Tesla Model S 75D en Tesla Model X 75D beschikbaar. Dit is redelijk uniek, want nieuw zijn de auto’s met 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde gedurende de looptijd van het leasecontract niet meer te verkrijgen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *