McDonald’s introduceert Volkswagen e-Golf voor McDrive

McDonalds heeft exclusief voor de ultieme McDrive ervaring samen met Volkswagen, de Volkswagen e-Golf, geheel in McDonalds stijl, ontworpen. De Volkswagen e-Golf McDrive editie wordt tijdens het Ronald McDonald Kinderfonds Gala geveild waarna de opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaat.

Volkswagen e-Golf voor McDonalds

Volkswagen e-Golf

Samen met Volkswagen heeft McDonalds een exclusieve elektrische auto voor de McDrive ontwikkeld. Het conceptmodel heeft een aantal unieke opties.

De Volkswagen e-Golf heeft onder andere een innovatief Ambience Control System, waarmee je de sfeerverlichting en muziek naar eigen smaak kunt instellen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit sfeergeluiden van het restaurant. Het Electric Heating Compartment houdt het eten heerlijk warm en de Cupholder Cooling System is uitermate geschikt voor de gekoelde drankjes. Tot slot is de Volkswagen e-Golf uitgerust met klikbare eettafeltjes.

Interieur en exterieur Volkswagen e-Golf

Ook is het interieur van de restaurants van McDonalds doorgetrokken in het interieur van de elektrische auto. Het design is tevens geïnspireerd op de look & feel van McDonalds. De elektrische auto is herkenbaar door de groene en gele kleuren.

Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communicatie en Consumer Insights van McDonald’s Nederland: “We zijn ontzettend enthousiast dat we ’s werelds eerste én enige Volkswagen e-Golf McDrive editie hebben ontwikkeld. In Volkswagen hebben we de ideale partner gevonden om de perfecte concept car te ontwikkelen voor de ultieme McDrive experience. De e-Golf van Volkswagen past perfect vanwege zijn geliefde eigenschappen én hij is natuurlijk elektrisch, want elektrisch is de toekomst. ”

Elektrische auto voor Ronald McDonald Kinderfonds

McDonalds en Volkswagen hebben de elektrische auto voor een goed doel ontwikkeld. De Volkswagen e-Golf wordt namelijk tijdens het Ronald McDonald Kinderfonds Gala geveild. De opbrengst van de Volkswagen e-Golf gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonalds Kinderfonds heeft twaalf huizen waar families en zieke kinderen gezamenlijk kunnen verblijven vlakbij de ziekenhuizen. Een prachtig initiatief, waar wij jou uiteraard van op de hoogte houden!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *