Mazda komt met 100% elektrische auto

Mazda komt met een volledig elektrische auto. Op de Tokyo Motor Show 2019 maakt de eerste, 100% elektrische Mazda voor het eerst zijn debuut. Het automerk houdt het nog even spannend, want dat is ongeveer het enige nieuws wat er over de elektrische auto bekend is.

Mazda heeft nog niets onthuld over het accupakket, actieradius, design, vanafprijs en het snelladen. Hopelijk volgt dat tijdens de onthulling van de elektrische auto van Mazda.

Eerste elektrische auto van Mazda

Tijdens de 46e editie van de Tokyo Motor Show (25 oktober t/m 4 november 2019) kunnen we voor het eerst kennismaken met de 100% elektrische auto van Mazda. De pers kan twee dagen eerder alvast de auto bewonderen op woensdag 23 oktober en donderdag 24 oktober.

Tijdens de autoshow zal het automerk voor het eerst de elektrische auto onthullen. Hopelijk maakt Mazda ook meer bekend over het accupakket en de actieradius van de elektrische Mazda. De elektrische auto wordt toegevoegd aan de nieuwste generatie modellen van Mazda. Wel geeft het automerk aan dat de elektrische auto voorzien is van het Mazda ‘DNA’ en de rijeigenschappen.

Voor alle geïnteresseerden in de elektrische Mazda, eind oktober maakt het automerk meer bekend. Het is nog even de vraag of de elektrische auto ook naar Europa komt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *