Kosten elektrische auto berekenen

“Wat zijn de kosten van de elektrische auto en hoe bereken ik deze kosten?” Een veelgestelde vraag van zakelijke rijders die overwegen om de overstap te maken naar een elektrische auto. In dit artikel kun je de kosten van een elektrische auto berekenen en je huidige auto vergelijken met een gewenste elektrische auto.

Kosten elektrische auto vergelijken met een benzine auto

Rijd je momenteel in een benzineauto en twijfel je om de overstap te maken naar een 100% elektrische auto? Naast de fiscale voordelen van een elektrische auto zoals de lage bijtelling is het handig om de kosten van een elektrische auto te vergelijken met je huidige leaseauto. Hieronder kun je heel gemakkelijk de kosten van de elektrische auto berekenen en meteen bekijken wat je op jaarbasis gemiddeld kunt besparen. De berekening is gebaseerd op de catalogusprijs, kilometrage, looptijd, huidige laadtarieven en tankkosten. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke besparing kan afwijken en dit slechts een indicatie is. De daadwerkelijke prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de MIA-subsidie en eventuele andere prijswijzigingen.

Elektrische auto leasen in 2019

Ben je overtuigd en wil je de overstap maken naar een volledig elektrische auto? De Hyundai Kona Electric of Kia e-Niro is snel leverbaar. Bekijk het hele aanbod elektrische auto’s op zakelijkelektrischleasen.nl en stel jouw gewenste elektrische auto meteen samen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *