Elektrische Skoda Citigoᵉ iV vanaf nu te reserveren

De Skoda Citigoᵉ iV is vanaf dit moment te reserveren. Tegen een aanbetaling van 250 euro kun je als een van de eersten in de 100% elektrische Skoda Citigoᵉ iV rijden. Wat betreft de prijs en overige specificaties is het nog even afwachten, daar heeft het automerk nog niets over bekendgemaakt. De verwachte levertijd van de Skoda Citigoᵉ iV is medio januari 2020.

Skoda Citigoᵉ iV online reserveren

In een eerder stadium maakte het automerk al meer bekend over het accupakket, de actieradius en het opladen van de Skoda Citigoᵉ iV. Sinds deze week is het mogelijk om een exemplaar van de eerste elektrische Skoda te reserveren. Je kunt een reservering plaatsen door je contactgegevens en de gewenste dealer in te vullen. De reservering wordt pas definitief op het moment dat je aanbetaling hebt gedaan van 250 euro.

Ben je er niet helemaal zeker van? Dan kun je de reservering kosteloos annuleren en wordt het bedrag teruggestort op je rekening.

Actieradius + opladen Skoda Citigoᵉ iV

De volledig elektrische Skoda Citigoᵉ iV heeft een 36.8 kWh accupakket en een actieradius van 265 kilometer. Waarschijnlijk kun je in praktijk zo’n ruim 225 kilometer ver rijden met de Skoda Citigoᵉ iV. De elektrische auto is bij een openbaar oplaadpunt binnen vijf uur weer volledig opgeladen. Je kunt ook snelladen met de Skoda Citigoᵉ iV. Houd dan rekening met één uur oplaadtijd. Tot slot kun je de Skoda Citigoᵉ iV ook thuis opladen. Binnen 12,5 uur is de Skoda Citigoᵉ iV weer opgeladen.

Als je kijkt naar de concurrentie van deze elektrische auto, de Skoda Citigoᵉ iV is qua accupakket, actieradius en snelladen vergelijkbaar met de Volkswagen e-Up! en Seat Mii Electric.

Bijtelling Skoda Citigoᵉ iV

Vorige week is uit het Klimaatakkoord naar voren gekomen dat de bijtellingsregels in 2020 voor elektrische auto’s gaan wijzigen. In 2020 ga je geen 4 procent, maar 8 procent bijtelling betalen. Dit geldt voor een elektrische auto onder de 45.000 euro (in plaats van de huidige 50.000 euro). Vanwege de verwachte levertijd van de Skoda Citigoᵉ iV in 2020 is dit ook van toepassing op deze elektrische auto.

Skoda Citigoᵉ IV leasen

Heb je interesse in het leasen van een Skoda Citigoᵉ iV? Skoda geeft aan dat de prijzen en specificaties voor de marktintroductie in 2020 bekend worden gemaakt. Begin 2020 maakt de 100% elektrische Skoda zijn officiële debuut.

Skoda Citigoᵉ IV leasen

Heb je interesse in het leasen van een Skoda Citigoᵉ iV? Skoda geeft aan dat de prijzen en specificaties voor de marktintroductie in 2020 bekend worden gemaakt. Begin 2020 maakt de 100% elektrische Skoda zijn officiële debuut.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *