100 procent elektrische Audi

Een 100 procent elektrische Audi. Het doel dat Audi voor de toekomst voor ogen heeft. In december 2017 heeft Audi haar campagne ‘Road to zero’ gelanceerd. Audi zet met deze campagne en met de 100 procent elektrische e-tron modellen, in op 100 procent elektrisch.

Road to zero

Elektrische auto’s zijn de toekomst. Dit moet Audi ook gedacht hebben met de introductie van de e-tron modellen en de campagne ‘Road to zero’. Het doel van deze campagne is duidelijk: zero emissie. Samen met Selmore Creative Agency, ontwikkelde Audi Nederland deze campagne. Daarnaast willen zij met deze campagne het publiek op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit.

Voor de campagne hebben Audi Nederland en Selmore Creatieve Agency de website zero.audi.nl gelanceerd. De website staat volledig in het teken van elektrisch rijden. Het getal nul, staat symbool voor de strategie ‘we do everything to achieve nothing’, oftewel zero emission. Op de website kun je onder andere de e-tron modellen en het verhaal van Audi achter een emissievrije toekomst terugvinden.

100 procent elektrische auto’s van Audi

Eind 2018 verschijnt de eerste 100 procent elektrische e-tron in de fabriek van Audi in Brussel en bij de Nederlandse dealers. De verwachting is dat de e-tron ongeveer begin 2019 in Nederland leverbaar zal zijn. Audi geeft aan voor 2025 meer dan 25 geëlektrificeerde modellen in hun assortiment op te nemen.

Audi e-tron quattro en e-tron Sportback

Begin 2019 worden de 100 procent elektrische auto’s, de e-tron quattro en de e-tron Sportback op de markt verwacht. De auto’s scheppen een hoge verwachting met een actieradius van meer dan 500 kilometer, drie elektromotoren en een sprint van 0 naar 100 kilometer in slechts 4,6 seconden. De e-tron quattro is 4,88 meter lang, 1,93 meter breed en 1,54 meter hoog en kun je vergelijken met de Q5 en Q7. De e-tron quattro is wel aanzienlijk lager dan de huidige SUV’s van Audi.

Bij de e-tron Sportback staat de verlichtingstechnologie centraal. Deze technologie zal in de komende jaren symbool staan voor de toekomst van het Duitse merk. De technieken gaan razendsnel, omdat de autofabrieken hierin investeren. Met de Audi e-tron Sportback zet Audi de eerste stap naar een volledig emissieloze toekomst. Het Duitse merk laat met de campagne zien dat de elektrische Audi’s eraan gaan komen. We zijn benieuwd of de e-tron de hoge verwachtingen waar gaat maken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *